pentru prima data-Logest

•  
    • 4 mesaje
    19 Mar 2006, 16:41
    0 0
    Am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati daca stiti:Am inceput sa iau Logest exact acum 21 de zile (la recomandarea medicului) iar acum 3 zile am obsevat ca am o scurgere inchisa la culoare(nu mirosea urat) azi noapte mi-a venit ciclul(21 de zile!).Este normal sa se intample asa?
    Multumesc
  •  
    • 4 mesaje
    19 Mar 2006, 17:15
    0 0
    Un raspuns?Va rog....
  •  
    • 854 mesaje
    20 Mar 2006, 01:04
    0 0
    hmm, nu am inteles prea bine. uite, eu iau marvelon.cand ai luat ultima pastila din folie? la mine e asa: iau ultima pastila joi seara, si luni imi vine menstruatia. deci in 3 zile de la ultima pastila, se intampla la fel de 3 ani.
    la tine a venit imediat du[pa ce ai luat ultima pastila?
  •  
    • 854 mesaje
    20 Mar 2006, 01:06
    0 0
    am inteles ca ai avut scurgerea in timp ce luai pastile? cred ca e destul de normal, scrie si pe prospect ca pot sa apara scurgeri de genul, eu nu am patit-o. ca sa fii tu mai linistita, poti sa intrebi o farmacista sau chiar un medic daca ai drum. dar daca a fost numai putin, o data, fara alte probleme, eu zic ca e ok. oricum intreaba macar o farmacista!
  •  
    • 1447 mesaje
    20 Mar 2006, 11:19
    0 0
    eu am luat logest si l-am intrerupt pt ca ma ingrasasem si imi dadea stari de voma si altele.
    in mod normal ciclul trebuie sa-ti vina dupa 3 zile de la data ultimei pastile din folie.
    la mine spre exemplu,duminica luam ultima pastila si miercuri imi venea ciclul.
    scurgeri nu am avut,insa depinde de organism....
    fiecare organism se manifesta cu totul diferit fata de altul....
  •  
    • 767 mesaje
    20 Mar 2006, 13:14
    0 0
    Eu am luat Logest 8 ani. Da, e normal la prima folie. O sa vezi ca de luna urmatoare o sa se regleze.
  •  
    • 38 mesaje
    20 Mar 2006, 17:12
    0 0
    da, asa mi s-a intamplat si mie la inceput, dar apoi totul a fost ok, in mare. Am deja 3 ani si mi-e greu sa renunt
  •  
    • 4 mesaje
    20 Mar 2006, 18:28
    0 0
    multumesc mult, m-am mai linistit.Credeti ca nu trebuie sa ma duc totusi la ginecolog, ca masura preventiva?