voua vi s-a intamplat?
-
0 0sunt ft speriata. de doua nopti visez ca nu pot sa respir. asta se intampla spre dimineata. de ex visam ca sunt intro apa adanca si ca nu pot tine capul la suprafata si incercam sa respir si nu puteam, mi se bloca respiratia. apoi, tot in vis, eram intr-un magazin si inceracm sa respir si nu puteaM trage aer in piept. in timpul zilei nu am probleme si nici nu sunt bolnava de ceva. insa senzatia din vis parea atat "vie" incat cred ca de fapt in realitate nu puteam respira si de aceea visam asa. mi-e teama sa ma mai culc de teama ca ma sufoc in somn si mor. voi a-ti patit asa ceva?
-
da eu am patit sa ma simt foarte rau in somn,vis ,,, sa nu pot respira sau sa nu imi mai bata inima ma trezeam transpirata , tremuram toata si imi ziceam "ce bine k mam trezit la timp , altfel muream in somn" mi se intampla sa stii.dar nu ai ce face.eu le consider mai mult cosmar si cred ca Dumnezeu are grija de noi sa ne trezim la timp
pupici si vise frumoase! -
Sindromul de apnee in somn inseamna un ansamblu de semne determinate de absenta respiratiei sau de diminuarea fluxului respirator in timpul somnului, anormale ca numar si durata. Acest sindrom este de tip obstructiv, se face obstructia cailor aeriene superioare, respectiv amigdale, laringe, si de tip central, care afecteaza centrul nervos respirator si implicit musculatura respiratorie. Manifestarile acestui sindrom sunt: somnolenta excesiva in timpul zilei, sforait, oprire a respiratiei, somn agitat, dureri de cap frecvente, obezitate, hipertensiune arteriala, mictiuni nocturne frecvente, chiar si impotenta.
Am gasit asta pe un site..te tzuk