ajutor

•  
    • 1 mesaje
    18 Mar 2006, 18:09
    0 0
    am 35 de ani sunt casatorita de 12 ani si luna trecuta adica in februarie menstra mea nu s-a mai oprit.Am fost la medicul ginecolog care mi-a facut un chiuretaj bioptic si totodata mi-a oprit sangerarea. Nu va imaginati in ce stres am stat 21 de zile pana la obtinerea analizelor. Atunci cand am citit analizele...surpriza ...hiperplazie.Nu-mi suna deloc bine acest cuvant si am decis sa schimb medicul Am mers intr-un alt loc unde consider ca si aparatele si medicii sunt mult mai performanti si am facut o ecografie transvaginala. Ce credeti... Am calcificari pe endometru.Mi s-a spus ca trebuie sa fac o histerectomie totala si va rog sa ma credeti ca nu vreau deloc . Cine ma poate ajuta cu un sfat- Sunt terminata. Va rog din suflet sa-mi raspunde-ti cat puteti de repede pentru ca sunt foarte stresata si simt ca nu se mai poate face nimic.Va multumesc
  •  
    • 60 mesaje
    18 Mar 2006, 19:47
    0 0
    Draga mea,
    Acum 17 ani am ajuns la dr. din aceiasi cauza ca si tine, rezultatul biopsiei a fost:Hiperplazie simpla, faza proliferativa.Nu am inteles mare lucru, nici mie nu mi-a sunat bine de loc, un dr.anatomopatolog mi-a spus, care e problema?Fa un copil...lucru care s-a si intamplat ulterior, dar pana sa raman insarcinata am urmat tratement cu Orgametril,acesta mi-a oprit sangerarea.
    Copilul nu l-am facut pt. ca mi-a spus acel medic, ci pt. ca asa a fost sa fie..Nu e intelept pt. unii ce spun, dar s-a intamplat de multe ori sa mi se propuna interventii care ulterior s-a observat ca nu era cazul sa le fac.
    PS Mentionez ca baiatul care l-am facut atunci venea la o diferenta de 10 ani fata de fratele sau!