RH NEGATIV:(((
-
0 0Buna evelor , mi-au iesit rezultatele la sange si am RH NEGATIV
grupa sanguina AB4.voi ce stiti despre asta?no sa iasa copilu normal?
nu imi vine sa cred.la calciu ionic seric am semnul ! este de 3.9 , mai am semnul ! la : TGP care e de 51 , leucocite-rare, hemoglobina-14.1, nr.eritrocite-4.78,VDRL-negativ, ANTI-CMV LgG ELISA-18.8-si scrie INCERT.ASTEA SUNT O PARTE DIN ANALIZE , DOAR CELE IN DREPTUL CARORA ERA SEMNUL ! . CARE CUNOASTE MA POATE AJUTA?VA ROGGGGGG! nu mai am stare pana saptam care vine sa ma duc la medicul de familie
va pup -
Rh-negativ nu mai este o problema in ziua de azi, nu te necaji asta se rezolva.
VDRL-negativ: asa trebuie sa fie negativ
hemoglobina si eritrocitele sunt bune
vezi mai multe aici:
http://www.sfatulmedicului.ro/articole/Analize_medicale/analize_hematologice_219.htm
(sa fii atenta sa nu fie spatii goale in link) -
babyyy calciu ionic esti mic(este normal de la 4 in sus)Ai grija ca esti in pericol de crize de tetanie care sunt groaznice(deci puca-te repede de calciu in vena)
TGP-ul este mare,fiind normal pana la 40.
Iar in legatura cu RH-ul negativ stai linistita ca sunt atatea persoane cu rh negativ si copii perfect sanatosi. -
rh-ul negativ nu este o problema daca si sotul are rh negativ. binentreles ca este destul de rar intalnita combinatia asta, dar pentru mamicile cu rh negativ se administreaza un vaccin care le protejeaza si pot avea cati copii doresc. trebuie neaparat sa vorbesti cu doctorita ta si ea te va indruma.
-
Nanna...surpriza... asta este!!!! cineva de aici , nu conteaza....
Si eu am RH nehativ, am 2 copii super (hahahahaha, orice broasca zice ca mormolocii ei sint cei mai feti frumosi), ex-ul meu pozitiv.....
Dar nu au fost probleme....asa ca, fetelor nu intrati in panica din cauza asta............mai ales acum......
Cind am avut eu copii abia se stia de RH...era la inceput, dar nu este asa problema.
Aveti medici...ei stiu mai bine -nu intrati in panica, nu va faceti probleme..........
Va pup! -
Baby, am aceea combinatie ca tine, ABIV si Rhul negativ, cu sotul bineinteles pozitiv. Si eu am intrat in panica, dar vorba aia se mai dau si explicatii!
La primul sarcina nu este grav. Se fac anticorpi in luna a 6a si imediat dupa nastere (injectabil). Doctorita mea spunea ca injectia de dupa nastere costa 2 milioane lei. Va dati seama cat costa la noi sanatatea!Daca copilul ne mosteneste Rhul, nici la a doua sarcina nu sunt probleme, daca nu atunci beneficiaza de aniticorpii facuti la prima nastere.
Rezultatele mi-au iesit....insuficienta calciu, magneziu si anemie, dar se trateaza!
Curaj!