epilare definitiva
-
17 Mar 2006, 11:560 0Stiu ca a mai fost postat acest subiect, insa vroiam mai multe detalii.Aseara am sunat la o clinica si m-au asigurat ca nu e nici un risc.Intrebarea mea e daca chiar nu exista nici un risc in urma acestei epilari.Va rog sa-mi raspundeti si dc si-a facut cineva ,mai cresc fire?
-
18 Mar 2006, 20:30Am auzit ca se poate face cancer de piele insa destul de rar,dar nu se stie...iti dai seama ca depilarea se face cu niste lasere speciala asa..ca desi si eu mi-as dorii nespus de mult sa "raman fara blana" m-as mai gandi si m-as mai interesa...nu risca...te poopik
-
20 Mar 2006, 07:28Am facut eu cateva sedinte si sincer nu as mai reocmanda nimanui.Dincolo de riscuri cum spune prietena noastra ,mi s-a parut ca este o idee inspirtata dintr-un film cu Dracula .Chiar doare ,indiferent cat dem utl doresti sa scapi de firele de par,si ideea este ca pe masura ce iti indeparteaza parul ,iti mareste temaperatura de topire a radacinii ,deci o durere progresiva,ca sa nu mai mentionez ca mie mi-au ramas urme ,si dupa vreo 4 sedinte de bani cheltuiti ,dureri mari sa mai raman si cu urme,hm
-
20 Mar 2006, 09:13Pai bine dar nu era vorba de epilare def prin electroliza sau prin laser, ci prin lumina intensa pulsata.Si am inteles ca nu doare deloc.Multumesc oricum pentru sfaturi.A si inca ceva a mai crescut sau e pe bune definitiva?