Exfolierea unghilor
-
0 0Dragelor, astept niste sfaturi pentru acest lucru, chiar si din cele babesti, ca de multe ori sunt mai bune decat cele din saloanele de infrumusetare.
-
Incearca sa faci o cura de Ca,Mg,Vit D, si eu am aceeasi problema si de vreo 2 saptamani iau Calciu si chiar am reusit sa imi las unghiile lungi..am incercat si eu ba tratamente Oriflame ba ulei de masline incalzit ba zeama de lamaie dar nu prea au avut efect.
La analize Ca mi-a iesit bine dar ...cine stie..te pup -
Cum sa iti spuna asa ceva, doar farmacista trebuie sa vanda nu sa stea pe stoc cu ele.
Insa pe mama o inteleg, ea vrea sa fii cum trebuie nu anemica sau mai stiu eu cum.
Insa cu singuranta iti spun ca ingrasa!
Eu una insa am slabit mancand orice si oricat ,dar pana la 18 seara.Apoi doar apa.Cateva zile la inceput e crunt, toata lumea mananca si tu nimic, plus stomacul tau face figuri.Insa te obisnuiesti!
Fara stress, si mai ales fara celulita!O zi buna, sau mai bine zis o seara buna. -
Iti recomand lotiunea pentru tratarea unghiilor cu vitamina B5 de la Farmec, este foarte buna.Aplici solutia pe unghii de mai multe ori pe zi timp de doua saptamani si nu folosesti lac de unghii in perioada asta.Eu dupa un tratament din asta nu mai am probleme luni de zile..unghiile nu se mai exfoliaza si devin mult mai tari!
-
o cunostinta a avut omnicomiza,iar unghille aratau cumplit,de fapt nu se mai puteau numi unghii.A luat de la aloe vera,un tratament ,ce este drept a durat 4 luni tratamentul complet.De fapt ea dupa primele saptamani a observat o schimbare dar a vrut sa fie sigura de eficacitatea tratamentului.
E drept este f scump,dar cred ca s-a meritat pentru ca ea acum este fericita.Daca doresti ,pot sa aflu ce anume cura a urmat ,si ti-o trimit prin mail
jodi2440@yahoo.com -
Reclama sau nu indiferent de intentie ,aloe este un miracol . Numai cine foloseste aceasta planta poate sa aprecize efectele ei tamaduitoare. Eu personal m-am lasat convinsa sa incep o astfel de cura dupa ce o colega care avea mari probleme cu stomacul si in general cu digestia in urma tratamentului cu aloe se simte foarte bine si parca nu a suferit niciodata de nimic. In plus i-a imbunatatit calitatea pielii, a parului , tonusul este mult mai bun. Este un bun si eficace tratament pentru intreg organismul. Sper sa am si eu rezultate bune.
-
exfolierea unghiilor, tegumente uscate sunt daorae in principal unor disfunctii endocrine si carentiale ( deficiente de minerale si viatmine). dc vrei sa vb mai multe astept intrebari pe adresa mea de email! am rezolvat multiple cazuri legate de astfel de afectiuni, dar fiecare persoana e un caz unic si tb interpretat diferit in fct. de particulariatile sale...astept raspuns