Contraceptive
-
0 0Evelor, ce contraceptive folositi, dar care sa nu aiba efecte secundare.
-
Din cate stiu eu , Diane e cel mai bun si mai stiu ca de la ele iti creste pieptul.
Iar referitor la efecte secundare, da e adevarat, sunt urmari. La mine nu a avut efect asupra greutati, am si acum cat aveam acum 3 ani, doar ca de cateva luni am scurgeri. Medicul ginecolog mi-a dat tratament dar a revenit. Concluzia> scurgerea e de la pastile dar medicul nu se stie prea bine la tratamente, asa ca le schimb azi! -
imolad, ai mare grija cu diane, am citit pe net ca sunt mai mult folosite ca tratament, nu k contraceptiv, efectul de contraceptie e doar un efect secundar al lor, si sunt foarte puternice! cauta pe google
eu folosesc de 3 ani marvelon, nu am avut deloc probleme, nici ingrasat,nimic. singura mea problema e ca nu stiu daca trebuie sa fac pauza sau nu, parerile sunt atat de impartite...
-
eu iau Logest are o concentratie de hormoni mica fata de celelalte pilule de pe piata.Nu a avut efecte secundare si sunt mai bine de 2 ani de cand le iau fara pauza;lunar imi vine aproape la ora fixa si durerile premenstruale au disparut(aveam dureri f puternice,asta a fost si unul din motivele pt care am inceput sa iau anticonceptionale).Daca ai efecte secundare care persista mai mult de o luna oricare ar fi ele,trebuiesc schimbate,prietenele mele care nu le-au "nimerit " din prima s-au intors la ginecolog si le-au schimbat.Despre Diane am citit ca au un dozaj de hormoni ridicat.