Ganglion pe gat

•  
    • 82 mesaje
    15 Mar 2006, 15:35
    0 0
    Buna fetelor
    Am o problema .Acum cateva luni bune am simtit ca pe gat -pe ceafa mai precis ,se simte in interior un ganglion umflat pe partea stanga .
    Am mers la orl si d-na doctor mi-a spus sa nu-mi fac griji ca este probabil de la o infectie la masele .Doar m-a pipait si mi-a spus sa nu-l mai ating mereu . Am crezut .Insa acum a inceput sa ma deranjeze , nu a crescut are aceeasi marime -cam 3 cm lungime - dar ma cam doare cand misc capul brusc .Si parca se simte unul si in partea dreapta .
    Ce poate fi ? Ma gandesc sa nu fie ceva grav . Unde ma sfatuiti sa ma indrept ?
    Multumesc mult
  •  
    • 2198 mesaje
    15 Mar 2006, 15:44
    0 0
    Un ganglion inflamat inseamna o infectie in organism ..De obici in zona in carese afla ganglionul ..
    Oricum nu te panica ...Eu am dat peste un doctor mai haios care m-a speriat rau de tot ..
    Mi se inflamase unul inghinal..M-a palpat si m-a trimis de urgenta sa-mi fac testele HIV si Sifilis ...Iti dai seama cam in ce stare am fost pana au venit rezultatele ...Se pare ca a fost o ciupercuta vaginala care s-a tratat usor si apoi a disparut si ganglionul..
  •  
    • 37 mesaje
    16 Mar 2006, 06:22
    0 0
    Alte simptome insotesc ganglionul?Nu te speria..incearca o cura cu Aloe de la Forever .Eu sunt uimita ca poate sa faca.
  •  
    • 152 mesaje
    16 Mar 2006, 08:46
    0 0
    cum se face cura?
    si eu sunt interesata. unde se gasesc produsele?
  •  
    • 82 mesaje
    16 Mar 2006, 14:21
    0 0
    Nu am alte simptome .Si asa cum am spus cred ca il am de vreo 4 luni . Unde gasesc medicamentul pentru cura si cum procedez (in ce dozaj , la cate ore , cat dureaza tratamentul)
    Multumesc mult