Ganglion pe gat
-
15 Mar 2006, 15:350 0Buna fetelor
Am o problema .Acum cateva luni bune am simtit ca pe gat -pe ceafa mai precis ,se simte in interior un ganglion umflat pe partea stanga .
Am mers la orl si d-na doctor mi-a spus sa nu-mi fac griji ca este probabil de la o infectie la masele .Doar m-a pipait si mi-a spus sa nu-l mai ating mereu . Am crezut .Insa acum a inceput sa ma deranjeze , nu a crescut are aceeasi marime -cam 3 cm lungime - dar ma cam doare cand misc capul brusc .Si parca se simte unul si in partea dreapta .
Ce poate fi ? Ma gandesc sa nu fie ceva grav . Unde ma sfatuiti sa ma indrept ?
Multumesc mult -
15 Mar 2006, 15:44Un ganglion inflamat inseamna o infectie in organism ..De obici in zona in carese afla ganglionul ..
Oricum nu te panica ...Eu am dat peste un doctor mai haios care m-a speriat rau de tot ..
Mi se inflamase unul inghinal..M-a palpat si m-a trimis de urgenta sa-mi fac testele HIV si Sifilis ...Iti dai seama cam in ce stare am fost pana au venit rezultatele ...Se pare ca a fost o ciupercuta vaginala care s-a tratat usor si apoi a disparut si ganglionul.. -
16 Mar 2006, 06:22Alte simptome insotesc ganglionul?Nu te speria..incearca o cura cu Aloe de la Forever .Eu sunt uimita ca poate sa faca.
-
16 Mar 2006, 14:21Nu am alte simptome .Si asa cum am spus cred ca il am de vreo 4 luni . Unde gasesc medicamentul pentru cura si cum procedez (in ce dozaj , la cate ore , cat dureaza tratamentul)
Multumesc mult