aloe vera tratament
-
8 6a-si dori sa stiu daca a folosit cineva tratamente cu aloe vera, ma refer la produsele alea scumpe, eu iau acum ceaiul de aloe si gelul de aloe berry, daca intr-adevar sint asa de miraculoase cum se spune
multumesc -
Eu am folosit si intr-adevar mi s-au parut ff bune >de fapt cele mai bune .In afara mea am prieteni care le folosesc si cred ca isi merita banii.De fapt eu auzisem de ele si de efect,le-am recomandat prietenilor(inclusiv o prietena din Ploiesti cu cancer) si numai dupa ce am vazut efectul am inceput si eu cura.Cam egoist,stiu ,dar eram cam neincrezatoare.Cheia la ele este sa te tii de cura.Sanatate multa
-
si a doua cheie este ca extractul de aloe vera nu este benefic decit pt cei cu grupa de singe A, pt ceilalti aceasta planta actioneaza ca o toxina, lucru cunoscut de peste 15 ani, dar pe care firma nu are nici un interes sa-l faca public. Am fazut oameni cu probleme serioase, agravate prin folosirea produselor Forever living. Atentie, fetelor!
-
si eu grupa BIII si iau gel de aloe de 4 ani si bine mi-a facut dar rau nu cred....
am mai auzit chestia asta cu otrava de aloe... dar otrava din coca cola, mancarea zilnica si toate E-urile alea ?!...
nu trebuie tinut regim cand iei gelul de aloe. Poate fi folosita si ca o o bautura ca oricare alta. Numai ca nu-ti permiti sa iei un pahar mare de astfel de nectar in fiecare zi ci doar un paharut...
cat despre scump.... la cam 70 ron cat e un gel...n-as zice ca e foarte scump -
regim,si da si nu.De fapt efectul este mai benefic daca nu mananci f multe grasimi,prajeli si bineanteles daca esti diabetica sau nu,medicii de la Aloe iti prescriu felul de gel care sa stea la baza tratamentului.Desi eu am consumat de ceva vreme,azi am fost prima data la o prezentarea firmei lor si a produselor.Daca vrei sa incepi cura ,poti sa imi trimiti diagnosticul tau si am sa ii contactez pentru a le cere sfatul,ce si cat si cum.jodi2440@yahoo.com
-
estera17, cred ca ar fi interesant.
(La grupa mea sanguina aloe se gaseste printre cele care ar trebui evitate, numai ca mi-a facut bine si eu am devenit dependenta de gelul de aloe asa cum altii sunt dependenti de tutun sau cafea. Uite, m-ar interesa cam cat bani aloca lunar o fumatoare, cumpararii tigarilor? Sau cat pentru cafea? Ma gandeam daca intru in categoria cheltuitoarelor ?!....) -
mey,io cred ca gelul de aloe vera are efect benefic universal.
si fiindca citeam undeva ca planta ar fi toxica,da,e ,adevarat,dar doar consumata ca atare ,cruda.
Imi permit sa demitizez,ideea cu grupele sanguine,desi am B3,acest gel,mi-a facut bine,atenuindu-mi unele tulburari induse de sindromul ovarelor polichistice . -
iau gelul de aloe bery sint la al 3-lea bidonas, de la al 2 lea iau 60ml pe zi, acum de vreo 3 spt am dureri de sini si ma gindesc sa nu fie de la gel, pe linga asta mai folosesc o combinatie de ceai 1,5l pe zi - asta nu de la aloe - sau poate de la ceai mai pot fi durerile
a spus cineva ca produsele de la aloe ar contine hormoni estrogeni, eu nu inteleg cum o planta sa contina hormoni, nu ma pricep la astea, dar atunci este destul de complicata situatia - cu hormonii, mai ales ca hormonii estrogeni am inteles ca pot face cancer.
va rog sa-mi scrieti daca mai stiti ceva de produsele astea, multumesc -
Bazil42, poate n-ar fi rau sa ne dai niste date concrete despre persoanele respective: nume, telefon. Avand in vedere ca este un suc de planta, cunoscut de mii de ani ca avand efecte benefice asupra organismului viu, ma indoiesc ca poate "agrava" niste boli!!
Apropos, animalele au si ele grupe de sainge? Eu mi-am tratat, cu mare succes, pisica cu acest gel! -
pt. mirmo
"Fitoestrogenul este un hormon secretat de plante, care, ajuns in organism, are asupra femeilor aceleasi efecte ca estrogenul secretat de ovare.
Administrarea de produse ce contin fitoestrogen este contraindicata cand exista deja boli cum ar fi: chistul ovarian, fibromul uterin, nodulii mamari, cancerul cu diferite localizari."
cam asta am gasit pe net...si eu am dubii... -
eu am luat aloe berry nectar si aloe gel si pot sa-ti spun ca am observat urmatoarele efecte:
mi-a trecut disconfortul de la stomac (aveam un inceput de gastrita)
mi s-a curatat pielea, asta din cauza ca are efect purificator;
legat de efectul purificator am observat ca in zilele in care luam aloe (o cescuta dimineata pe stomacul gol , asa am facut eu tratamentul) urinam foarte des si simteam nevoia sa beau lichide (eu care nu beau mai mult de un pahar cu apa pe zi);
imi dadea senzatia ca echilibreaza organismul si simteam si un tonus psihic...
am un prieten caruia i-am recomandat gelul de aloe si el beia cam o botelcuta de un litru pe saptamana - dupa vreo 2 luni a facut o criza de rinichi si a inceput sa elimine nisip... ideea e ca i-a trecut fara medicamente; a scapat de nisip si concluzia mea a fost ca aloia i-a declansat procesul de purificare al organismului...
pe de alta parte multi lauda aloia ca te scapa de probleme ale tubului digestiv... eu nu am , asa ca nu pot spune -
draga ira54, sa sti ca cercetarea stiintifica merge inainte!!! Mereu se descopera lucruri noi si, nu de putine ori, ceeace era considerat bun se dovedeste in timp ca este daunator organismului!!In prezent, sunt multe cercetari stiintifice care au confirmat efectele nocive ale preparatelor cu aloe si in ce cazuri se manifesta ele; suntem foarte diferiti fiecare, deci e o aberatie afirmatia ca daca lui i-a facut bine, sigur si mie imi va face bine!!!! Asta ar trebui sa ne faca sa gindim mai mult in fata reclamelor incisive, daca ma intelegi..........
-
draga ira54, sa sti ca cercetarea stiintifica merge inainte!!! Mereu se descopera lucruri noi si, nu de putine ori, ceeace era considerat bun se dovedeste in timp ca este daunator organismului!!In prezent, sunt multe cercetari stiintifice care au confirmat efectele nocive ale preparatelor cu aloe si in ce cazuri se manifesta ele; suntem foarte diferiti fiecare, deci e o aberatie afirmatia ca daca lui i-a facut bine, sigur si mie imi va face bine!!!! Asta ar trebui sa ne faca sa gindim mai mult in fata reclamelor incisive, daca ma intelegi..........