secretii ciudate
-
0 0Buna,
Imi vine sa imi iau campii, nu mai suport problemele astea femeiesti. Dupa ce ca m-am pricopsit cu o candida de toata frumusetea,colac peste pupaza, am si niste secretii maronii, nu foarte abundente dar suparatoare. Prima oara s-a intamplat duminica apoi azi dimineata dupa ce am facut dragoste. Ma gandesc sa nu fie de la frig pt ca duminica am umblat cam dezbracata pe frigul ala si cand am ajuns acasa...SURPRIZA!!!! Acum ma gandesc sa nu fie de la anticonceptionale ( iau de un an DIANE - duminca am luat-o pe ultima). Voi ce credeti? Ce ziceti? Merci mult! -
Si eu ma lupt cu Candida de 3-4 ori pe an.Sunt una din cele 5 % dintre femeile alergice la Candida.Stiu prin ce treci,e innebunitor ...de multe ori am niste draci de numa' numa'...Pilulele influenteaza ph-ul vag. si de aici o serie de evenimente in lant.
Si eu iau pilule(Femoden) dar nu mi s-a intampat nimic de genul scurgeri maronii dupa ultima pastila.
O analiza a secretiei te-ar linisti si e si necesara de 2 ori pe an ...mai ales ca luam pilule.
Numai bine,draga Eva! -
Nu am mancarimi, am fost la ginecologie, am facut ex la secretie si ecografie transvaginala si mi-a iesit candida si o rana pe col tip C II. Dr. a zis ca e ok cu rana, mi-a dat tratament Polygynax ovule si Flamexin tablete orale. Se simte o ameliorare la candida dar nu sunt foarte incantata ( oricum e un progres, nu?)
Kamma, imi spui, te rog, ce examen este acela cu lama? Am auzit dar, nu stiu exact ce inseamna.
Vreau sa incerc faza cu iaurtul si bicarbonatul pt spalaturi, poate poate...eu stiu?
Eu am avut probleme si cu E-coli prin octombrie, am urmat tratamentul, imi trecuse...
Acum D-zeu stie ce si cum!!!!
Va pup! Silvia -
Scurgeri de vagin galbui si maronii: cate o inghititura din ora in ora de ceai de urzica-moarta alba si frunze de cretisoara. Nu se amesteca cele 2 plante. Se bea cate o inghititura, 1 ceasca ceai/zi, ora de ora, inghititura cu inghititura.
• 2-3 cm frunza de aloe, se mesteca bine. Extern, aplicatii pe zona afectata cu suc de aloe, apoi alifie de galbenele (ca sa nu se usuce pielea).
• 1-2 linguri sirop de aloe (aloe + miere).
• Apa de argila (un varf de cutit argila/100 ml apa); intravaginal, cate o granula de argila, de 2-3 ori/zi; badijonari cu argila.
• Tinctura de propolis intern si extern; alifie de propolis extern.
• Spalaturi cu bicarbonat de Na.
reteta copiata dupa site-ul: http://www.boli-medicina.com/medicina-naturista/Aparatul-genital-bolile/Boli-produse-de-ciuperci-BM-COM.php -
Principalele "vinovate" pt aparitia candidozei sunt banalele antibiotice pe care orice medic ti le recomanda cu nonsalanta pt orice fel de infectie ,pe moment te bucuri pt efectele lor "miraculoase" iar peste cativa ani vezi si celelalte efecte miraculoase, cand esti "fericita'" posesoare a unui pat...de la oncologie.Urmatoarele din top sunt pastilele contraceptive si hormonii,in special steroizii,urmate de consumul de dulciuri si de alcool.Candida sta la baza aparitiei cancerului.
-
Iryyss iti multumesc pentru feedback ,mentalitatea ar trebui schimbata in primul rand, dar, din pacate unii oameni decat sa-si schimbe convingerile prefera sa si le duca cu ei...in mormant.Nu doresc sa sperii pe nimeni,nu trebuie sa ma credeti pe mine,dar cand sunteti cu reteta de la medic in mana, ar trebui sa va informati putin despre medicamentele prescrise.O faceti pentru voi!
-
bun, DAR CUM SCAPAM DE CANDIDA?? Am si eu pb asta. Am luat ovule CANESTEN. Scap pt o peruioada apoi iar apare. Am mai auzit ca tb facute urmatoarele:
1) fiarta toata lenjeria - la chilot ma refer (dar nu a incercat asta pt ca am din aia cu dantelute si cred ca as ramane doar cu atele
) asta pt a evita reinfectarea
2) tratament pt partener- din acelasi motiv. se ia fff repede imediat la la partener.
Rog evele care au facut cele 2 de mai sus (daca exista) sa imi spuna daca au scapat definitiv de candida. Multumesc. Stiu ca e f periculoasa candida asta, si mereu aman.........................offfffff -
NU exista vindecare cu tratament local, ci numai printr-un protocol foarte strict si de durata-minim 6 luni-care include dieta+eradicarea excesului de candida+refacerea florei intestinale dezechilibrate.Sunt 3 pasi absolut necesari care functioneaza numai impreuna.Nu exista cale de mijloc,doar daca se urmareste numai ameliorarea.Daca telul este recastigarea totala a sanatatii si vitalitatii, atunci calea dreapta e singura alternativa.Ar fi bine sa se trateze si prietenul tau...