secretia vaginala
-
0 0buna,am si eu o nelamurire,secretia vaginala aceea alba si cremoasa ,trebuie sa aibe si un miros.acum vreo 2 luni mi-am facut un control si nu aveam nimic doar aceeasi secretia alba si cu miros urat,dar la analize nu a iesit nimic rau decat o candidoza si mi-a dat niste ovule Gynozol,dar ma supara secretia urat mirositoare,ce pot sa fac as putea sa repet tratamentul cu Gynozol si fara sa ma duc iar la medic,multumesc si va rog sa-mi raspundeti
-
buna,am revenit am facut un tratament cu clotrimazol pt secretia urat mirositoare si tot nu mi-a trecut tot asa miroase,mi-e frica sa ma duc la doctor adik mi-e rusine,ar putea fi ceva rau,nu ma refere la contact sexual ca nu am mai avut de cateva luni,dar ceva care se ia de pe wc,din alta parte,mi-e rusine sa imi fac analizele.Voi ce credeti ca ar putea fi,ma gandesc sa nu fie si de la anticonceptionale si vreo infectie urinara ca pipiul e mai galben decat ar trebui.
-
Vrei nu vrei tot trebuie sa faci niste analize:cele de urina pentru infectii urinare si secretia care se poate lua din 2-3 locuri.Nu intotdeauna ies la analiza tot ce am putea avea,deci trebuie repetate si luate din mai multe locuri
e pe col si frotiu din cate imi amintesc.Pe langa candida poti avea si E.coli, Trihomonas,Klebsiela,etc.
Daca iti este rusine sa-i spui doctorului inseamna ca nu te simti bine cu el, si te-as sfatui sa-ti cauti un alt doctor.Daca esti din Bucuresti, ai putea sa mergi la doctorul Predoi, care este si un doctor bun si te simti 'deschisa' cu el.Un doctor bun stie sa te asculte si nu se grabeste! -
candida se poate asocia cu e.coli, care da o infectie urinara. totusi, secretia e de la candida, incearca sa intrerupi anticonceptionalele cand faci tratament pentru candida, s-ar putea sa intretina mediul acid propice acestei ciuperci. si eu am candida, insa nu mi-a trecut cu nici tratament, am fost la multi medici si mi-am facut n examene de secretie.
-
medicul meu este de la spitalul Cantacuzino unde si lucrez,insa nu stiu ce sa zic,e prea grabita si nu am timp sa ii spun tot cand ma duc la ea,fetele mi-au spus ca se poate ca mirosul sa fie de la anticonceptionale,toxine neeliminate sau ceva de genul asta oricum maine ma duc sa imi fac analizele si o sa vedem.merci de rasp
-
Si eu sunt la fel si nu de o zi doua ci de cand ma stiu.Eu nu pot sta mai mult de o zi cu chilotul pe mine ca e dezastru!Altele stau si doua si nu au nici o treaba!Am fost la medic si mi-a dat niste ovule care imi faceau chilotul ca dracu ,dar nu au avut nici un efect,asa ca .....cine stie ce dracu o fi?Asa suntem noi ,mai ghinoniste!Nu putem primi limbute decat atunci imediat dupa baie ,sa nu treaca nici macar 5 minute ,corect?Te pup!
-
orice modificare a secretiei vaginile, ca si culoare, miros sau consistenta indica clar prezenta unei bacterii sau ciuperci. la o femeie sanatoasa secretia e incolora si inodora. candida da secretiei un aspect branzos, o culoare alba si uneori un miros neplacut. pe langa candida poti sa mai ai si e.coli, trichomonas, chlamidia sau alte bacterii, du-te neaparat si fa-ti o analiza de urina si de secretie vaginala (din col) la un laborator bun.
-
si yo am aceeasi problema ... tot ovule mi`a dat f` scumpe chiar nici nush` cum se chemau... dar in timpu ala cat le`am pus ziua n`aveam nici pe dracu.. dupa ce le`am terminat a reaparut... kk ca n`am facut nici o afacere
)can` am sa revin in tara am sa merg din nou la medic... asta poate fi de la mai multe chestii.. mie mi se pare ca poate fi chiar si de la ovare polichistice... ca yo numa asta am... -
Si eu am aceeasi problema si oricate tratamente am facut, tot nu am scapat definitiv de aceasta secretzie suparatoare si urat mirositoare. Dr. meu mi-a zis ca am candida si ca e posibil sa nu scap de ea prea curand, asa ca nu stiu ce sa mai fac. Ma deranjeaza la culme si pe mine si vorba unei eve de aici, cu limbutzele e musai imediat dupa dush, altfel e de rau. Sanatate, Ina
-
Pentru Creola: daca ti-a reaparut inseamna ca de fapt nu a disparut si ca a devenit rezistenta la acele ovule.Trebuie sa refaci analiza si de secretie si de urina dupa ce urmezi un alt tratament la care candida este sensibila.In antibiograma scrie daca ai facut-o! din cate am observat eu, aceasta candida imi aparea frecvent cand aveam imunitatea scazuta si mancam nu tocmai sanatos.Am incercat n tratamente, aproape ca le stiu pe toate...nu spun ce prosti eramu unii doctori, care se mai dadeau si destepti...imi daduse unul niste pastile de la care ma ingalbeneam si-mi era rau si dupa tratamentul ala nu numai ca nu mi-a trecut, dar mi-a atacat si ficatul.Nu sunt adepta mersului la un singur doctor.De-a lungul timpului am tot schimbat.Alt doctor mi-a spus ca ce imi daduse celalalt era aiurea....deci, schimbati doctorul, spune-ti clar cat de tare va deranjeaza, eu veneam cu o lista la mine sa vada ce medicamente sau ovule luasem...deci, veneam cu temele facute.
Mi-am adus aminte acum cum mi-a trecut.Stati sa vad daca mai am reteta cu ovule facute in farmaciile speciale.