criza hemoroidala
-
0 4Duminica dimineata a inceput - cu dureri, cand eram la baie. M-am dat eu cu crema de galbenele dar se pare ca nu prea a ajutat - ieri seara cand am ajuns acasa aveam o chestie acolo, umflata si dureroasa, de marimea unui bob de fasole aproape. Acu o luna am fost la dr si m-a diagnosticat cu hemoroizi interni de gradul I si mi-a prescris Proctolog unguent si supozitor. Mi le-am cumparat aseara si m-am dat dar nu se retrage.. bobita.. S nu stiu ce sa fac..

Imi cer scuze pt subiectul urat
-
Zidulet, se retrage in timp!Fa bai calde la sezut dupa fiecare scaun, pt. tine nu trebuie sa mai existe hartie igienica, asta este unul dintre ponturi, fara condimente si alcool o perioada, si ai grija sa ai scaun in fiecare zi!Incearca sa nu te obsedeze, eu am folosit hemorzon sup. si unguent, bagi intern si dupa aia te ungi!Sanatate!
-
kamma are dreptate,fa baie calda la sezut si apoi cu unguent.ai mare grija sa ai scaun in fiecare zi,nu obisnui tubul digestiv cu laxatixe gen dulcolax sau ceaiuri laxative de crusin.Astfel il vei obisnui lenes....asa ca ai grija la scaune...Si eu am avut o astfel de problema,ma durea ingrozitor si nici nu putea incorda muschii....innebuneam....am facut baie fierbinte la sezut apoi ma ungeam cu crema de galbenele si stateam linistita in pat.De atunci m-am invatat minte,pt ca in timp riscam sa ajung la operatie.SI altceva,mananca iaurt in fiecare zi,nu mai manca uscaturi gen salam si toate cele,mancarea gatita e cea mai sanatoasa....nu cea gen fast-food...
-
Si eu am avut probl.Am rezolvat cu Proctolog si consumam mai multe fibre.De atunci chiar mi-am fc un obicei din a consuma dimineta tarate,fulgi din cereale.
Si inca ceva:inainte de "scaun" ma dadeam cu unguent de galbenele.Dupa "scaun" ma spalam si ma dadeam iar cu unguen de galb.
Sa te fc bine cat mai rpd! -
Cat dureaza pana se absoarbe hemoroidul? La mine inca mai e acolo... s-a micsorat putin, e drept, si nu ma mai doare chiar asa (poate m-am obisnuit eu intre timp) si nu stiu daca e normal sau nu..
Oare ar trebui sa ma duc la dr? Si dr ce poate sa faca daca vede ca nu cedeaza la tratament local.. decat sa ma trimite la chirurug..
-
Vara trecuta am avut hemoroizi interni hemoragici si chirurgul care m-a consultat mi-a prescris Ginkor Fort. Contine extract de Ginko Biloba si mie mi-a fost bun. Uite aici indicatiile terapeutice:
Indicatii: Tratamentul simptomatic si profilactic secundar al insuficientelor venolimfatice (senzatie de greutate, dureri gambiere, edeme). Criza hemoroidala (tratament de atac si de consolidare). Sindromul premenstrual (dismenoree, cefalee, tensiune mamara, iritabilitate). -
si eu am avut probl MARI de tot. am crezut ca ajung la chirurgie

Am folosit Ginkor Fort, exact confom prospectului, este foarte bun, si m-am dat cu Proctoglivenol(nu mai stiu daca se scrie chiar asa ), dimineata si seara si dupa fiecare scaun.
Bai caldute cu ceai de coaja de stejar-la plafar gasesti.
Nu trebuie sa mai spun ca treb o ingiena stricta si evitata atat constipatia cat si diareea, evitate alimentele picante, iuti, mutaturi.
E o chestie pe cat de neplacuta pe atat de periculoasa. -
Sa nu te astepti sa dispara in 2 zile. Se amelioreaza repede dar ca sa se retraga complet treb sa urmezi toata cura cu Ginkor iar cu unguentul sa te dai zilnic timp de mai multe sapt in functie de gravitate.Eu m-am uns aproape 2 luni dar nu mai probl. si acum uneori ma mai ung daca mi se pare mie ceva in neregula.Coaja de stejar este foarte buna.
Si eu asteptam sa ma vindec in 3-4 zile, dar nu e asa.