ANEXITA duce la infertilitate?

•  
    • 1372 mesaje
    14 Mar 2006, 09:15
    0 0
    Fetelor,ajutati-ma k de o ora stau pe internet si plang.Am fost ieri la doctor pt k aveam dureri f mari in timpul contactului sexual si mi-a spus k am o anexita f urata.Si azi cand am vrut sa aflu mai multe detalii despre asta am aflat k medicamentele nu prea ajuta,k in timp se cronicizeaza si frecvent duce la infertilitate."Nici in acest domeniu medicamentele singure nu pot sa duca la rezolvare deplina, nu pot sa faca minuni. Daca miza pusa pe medicamente este prea mare, vindecarile care survin nu sunt depline, survin recidive frecvente, apar mici complicatii si, treptat, boala se cronicizeaza. Sterilitatea este una din urmarile frecvente ale inflamatiilor genitale cronice. "
    Mi-e asa frik,am doar 22 ani si ma inspaimanta gandul k s-ar putea sa nu am copii!!
  •  
    • 1272 mesaje
    14 Mar 2006, 09:21
    1 1
    nu te speria atat de tare! la 22 de ani aveam si eu anexita! sa stii ca m-am tratat! cel mai important e sa te feresti de frig, cu fustite scurte(cand e frig), uda la picioare, cu picioarele pe gresie..
    acum am 30 de ani si sunt insarcinata in 6 luni!
    am avut probleme dese in timpul faculatii cu anexita, dar de vreao 4 ani nu mai am, de cand am inceput sa am mai multa grija de mine!
    mai jos i-ti scriu un tratament naturist copiat dupa site-ul vindecare.ro : Anexita

Se face un aluat din 200 gr faina, 100 ml otet si 100 ml ulei. Coca obtinuta se aseaza pe partea de jos a abdomenului, se acopera cu un plastic si se lasa toata noaptea. Tratamentul dureaza 14 zile.
    sanatate
  •  
    • 367 mesaje
    14 Mar 2006, 10:10
    0 0
    .....la tratamentul de mai sus se mai adauga si 6 luni de supozitoare Carpicon,sunt cele mai eficiente in tratarea anexitei
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    14 Mar 2006, 12:09
    0 0
    Am 23 de ani.De cand ma stiu cand e iarna si e frig sunt ca o babuta:ma infofolesc

Si am avut si eu anexita + o Candida netratata care inflameaza organele genitale si HOPA boala.Eu am luat :Zanocin(antibiotic cu spectru larg care te scapa de toate infectiile ascunse),Voltaren supozitoare 3 luni de zile(in timpu ciclului cate 1 in fiecare seara,deci in cazul meu 6 seri din luna) si ptr dureri Aulin.

Stai linistita ca se vindeca.Aveam dureri de plangeam...Atatea femei care au avut anexita au copii si sunt bine mersi.
  •  
    • 1051 mesaje
    14 Mar 2006, 13:09
    1 0
    supozitoarele cu carpicon sunt f. bune, la ele poti sa adaugi:

ceai de coada soricelului
    Indicatii:

Gastrita, anorexie, dischinezie biliara, hemoragii, anexita, colita, constipatii, infectii ale cailor urinare, climax.
    Continut: 50 grame
    Administrare:
    Uz intern: Se beau 3 ceaiuri pe zi neindulcite cu 1 ora inaintea meselor principale. Uz extern: Se fac comprese.
    Actiune: Stomahic, astringent, antiinflamator, antihemoragic, coleretic, laxativ, antiseptic.

Echinacea purpurea
    Indicatii:

Imunostimulator natural general utilizat in prevenirea infectiilor bacteriene sau virale (gripa, infectii respiratorii, cistita, prostatita, anexita, enterocolita), in perioada de convalescenta dupa afectiuni cronice.
    Continut: 60 capsule
    Administrare:
    Adulti: 3-4 capsule/zi dupa mese, timp de 7 zile;
    Tratamentul se poate repeta dupa o pauza de 2 saptamani.
    Echinacea purpurea este o planta erbacee bogata in principii active cu actiune imunostimulatoare.
    Atentie: In doze mari poate provoca greturi, voma si ameteli.

multa sanatate!
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    14 Mar 2006, 13:33
    0 0
    Din cate stiu eu tratamentul naturist se face ca adjuvant,nefiind un inlocuitor al trat medicamentos.

Cum spuneam anterior anumite inflamatii ale org genitale nu dau inapoi doar cu trat naturiste.Se amelioreaza starea de rau,se pare ca te faci bine si anexita isi vede in continuare de treaba...De asta ne sperie doctorii!!!Trebuie sa ne tratam cu seriozitate.

Optim este sa iei in paralel ambele tratamente

Sanatate maxima!.
  •  
    • 1051 mesaje
    14 Mar 2006, 14:44
    0 0
    uite chiar pe eva este un articol: Tratament naturist al anexitei cronice

http://www.eva.ro/sanatate/articol252.html

poate te ajuta...
  •  
    • 1372 mesaje
    14 Mar 2006, 16:14
    0 0
    Mersi mult,fetelor!mi-a mai trecut spaima cand am aflat k e o problema frecventa...
  •  
    • 1372 mesaje
    14 Mar 2006, 16:14
    0 0
    Mersi mult,fetelor!mi-a mai trecut spaima cand am aflat k e o problema frecventa...
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    14 Mar 2006, 17:35
    0 0
    Mersi mult Metz! Intru acum sa vad ce si cum.
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    14 Mar 2006, 17:39
    0 0
    Metz vad ca Adrian Florea nu e medic si la sfarsit recomanda cotrolul medical....si eu ca om recomand INTAI controlul medical si apoi sfaturile d-lui Florea.
    Sa fim cu toate sanatoase si cu pofta de viata ,dragi Eve!
  •  
    • 1070 mesaje
    14 Mar 2006, 18:26
    0 0
    Intr-adevar,in timp anexita poate provoca infertilitatea.Tu trebuie sa ai grija sa te tratezi cat mai repede si sa incerci sa te protejezi.
  •  
    • 1051 mesaje
    14 Mar 2006, 18:43
    0 0
    fetelor am mai gasit si acest tratament pe net:

"Anexita cronica se manifesta prin dureri in bazin, accentuate de frig, oboseala, menstruatie. Raporturile sexuale devin dureroase. Deseori apar tulburari menstruale. Sterilitatea apare frecvent dupa inflamatiile cronice genitale.
    • Bai de sezut in fiecare seara pana la vindecare, cu sare de salina sau marina (4-5 linguri/
    1 1 apa calda).
    • tinctura de branca ursului
    • Cataplasme locale cu tarate calde, de 2-3 ori/zi. Se evita constipatia, se inghite ulei din germeni de grau si se iau vitamine naturale (Cruciferous, vitamina C, Ca+Mg, multi-
    vitamine etc.)
    • Supozitoare intrarectale cu „Carpicon", cate 2/zi, din ziua a 5-a pana in ziua a 19-a a
    ciclului, max. 6 luni/an.
    • Porumbul.
    • Ceai de: decoct cerentel, infuzie de coada-racului, coada-soricelului (si bai de sezut); galbenele, salvie (se fac si bai); ceai de cretisoara; 300 g galbenele + 300 g coada--soricelului; traista-ciobanului (in sangerari); dragaica; vasc; picaturi vasc - 25 picaturi; coada-calului (hemostatic); cimbru (dureri) - perna de cimbru. Cura incepe cu 7 zile inainte de menstruatie. • Bai de abur genitale cu decoct de fan; compresa cu coada-calului; bitter suedez pe pielea unsa cu alifie de galbenele; propolis unguent sau ovule (cate 3-5 g/ovul).
    • Masaj zona uter. in caz de hemoragie se maseaza punctele: ovare, hipofiza, puncte limfatice."

sper sa va ajute!

supozitoarele cu carpicon le-am incercat pe pielea mea sunt f. bune!!
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    14 Mar 2006, 19:49
    0 0
    Multumim Metz!Eu ma lupt cu o Candida blestemata zilele astea.Sper sa o birui

Am tot auzit de supozitoarele alea cu C---.Sper sa ajute pe cele ce au anexita,pe langa ierburi si ceaiuriSa fim sanatoase!Pupici Evelor!
  •  
    • 767 mesaje
    15 Mar 2006, 17:37
    0 0
    Vroiam sa va spun doua chestii:
    1 - pentru Tey: incearca Macmiror pentru candida. Tu ovule, el pastile. La mine a fost singurul tratamemt care a functionat (si nu a recidivat ... cel putin pana acum = 2 ani)
    2 - simptomele anexitei pot fi foarte ascunse. Eu habar n-aveam ca am, mi-am descoperit-o la o ecografie. Si mi-am dat seama ca o duceam pe picioare de vreo 3 luni. Singurul disconfort era la masaj (!) cand il facea mai intens in zona apendicelui sau putin mai jos. Sau ocazional simteam tot acolo un junghi foarte usor, nicidecum durere.
  •  
    • 518 mesaje
    21 Mar 2006, 00:55
    0 0
    si eu cred ca duc boala asta de ceva timp. eu ma gandeam sa nu am vreo infectie ceva, vreun virus, dar in nici un caz nu credeam ca simplul fapt ca stau mereu cu mijlocul dezgolit poate avea urmari atat de neplacute. si cred ca stateam in continuare asa daca nu incepeam sa sangerez.
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    21 Mar 2006, 09:43
    0 0
    Debbie ,iti multumesc!Am incercat si Macmiror si Meclon si Miconazol si Nistatina si Nizoral....Se trateaza si iubitul meu o data cu mine.Am fost la lab. si am fc fungigrama apoi am urmat timp de 7 zile/luna,3 luni la rand trat prescris de medic...
    Nu stiu ce sa mai zic ,am mers apoi la alt medic,in care aveam mai multa incredere si mi-a zis ca pot avea Candida de la pilule sau pot fi una din cele 5 % femei care sunt alergice la Candida si de asta am simtomele astea.
    Am renuntat la pilule ptr a veda ce se intampla,dc ma scap de nemernica de ciuperca.Am fiert lenjeria intima,lenjeria de pat ,nu am mai purtat chilotei sintetici,ci numai albi de bumbac.

Am adus vorba ,in discutia asta,de Candida ptr ca si o infectie vaginala netratata duce la infertilitate.Si numai 40% dintre femei stiu ca au Candida.Majoritatea pot sa nu aiba simptome.

Asa ca e bine sa avem grija de noi,dragi Eve!Suntem femei deci suntem "sensibiloase"