Vertebra suplim+spondiloza cervicala
-
13 Mar 2006, 16:310 0Buna fetelor!Ma confrunt cu o situatie foarte aiurea de la o vreme incoace.Totul a inceput acum 2 ani cand am inceput sa am dureri la coloana cervicala.Dimineata ma trezeam cu ceafa intepenita si acest lucru imi dadea tot felul de simptome:ameteli, dureri de cap si imi amortea mana stanga rau de tot.Am fost la medic care mi-a dat trimitere la radilogie.Rezultatul radiografie a fost :vertebra suplimentara si spondiloza cervicala.Partea haioasa e ca m-am nascut cu o vertebra in plus,iar de spondiloza nu stiu cum pot scapa.Un dezavantaj este faptul ca stau 8 ore numai la computer,nu fac miscare deloc si mai greu imi pot controla pozitia de drept la computer.Imi puteti sugera un tratament sau alte remedii imopotriva spondilozei?Macar sa scap usor de aceste stari care imi strica toata ziua...Merci
-
13 Mar 2006, 23:33mica_ap local poti incerca sa te masezi cu Diclofenac gel(reduce durerea de spate si cea de la ceafa).
In rest gimnastica medicinala.Nu ti-a fost recomandata de doctor?Se afce la cabinete speciale. -
14 Mar 2006, 23:51Scrie-mi pe office@relaxare.com.ro si iti trimit cateva exercitii care sa te ajute! Multa sanatate!
-
16 Mar 2006, 06:32Mama mea are aceeasi problema.la ea de fapt se poate folosi "avea">cei de la Aloe Vera au un gel-crema ff bun si sunt o multime de cazuri de spondiloza care au fost rezolvate.jodi2440@yahoo.com