chist ovarian
-
0 0...acum doua zile am postat un subiect legat de anexita cronica pentru ca de doi ani am fost diagnosticata ca atare si am luat tratament medicamentos combinat cu cel naturist...dar SURPRIZA... am facut un nou control ieri (la un alt medic de cel pe care il avam pana acu) si mi s-a spus ca anexita mea este de fapt un chist ovarian, adica doua pentru ca am unul de 5cm pe un ovar si de 3cm pe celalalt.
Cu alte cuvinte, desi am insistat ca vreau sa imi faca un control amanuntit ca sa previn un eventual chist (pt ca stiam ca sunt multe femei care fac) si-a batut joc de mine asigurandu-ma ca nu am asa ceva. Nu imi inchipui ca problema mea a aparut de un an de zile si a si crescut la dimensunile respective. Ultimul control a fost primavara trecuta.
Oricum am primit tratament cu antinconceptionale 3 luni cu Harmonite si apoi tre sa ma duc la un alt control. In paralel vreau a ajut corpul cu tratamente naturiste... poate acupunctura sau orice. Aveti cunostiinta ce tratament functioneaza? -
Extract vegetal din mladite de zmeur.
Indicatii:
Adjuvant in tulburari premenstruale (tensiune mamara, dismenoree. etc.), fibrom uterin, chist ovarian, metroragie, menoragie, amenoree, metrita si vaginita; hipogonadism la pubertatea femeilor (amenoree, pilozitate excesiva, nedezvoltarea glandelor mamare); iminenta de avort; tulburari de libidou; imbatranire precoce la femei.
Continut: 50 ml
Administrare:
30 picaturi, in putina apa, de 2-3 ori pe zi; 50-70 picaturi, in putina apa, o data pe zi, in asocieri. -
Tinctura de Cretisoara.
Indicatii:
Intern: Diaree, diaree cronica, dizenterie (adjuvant), enterocolita, colita de fermentatie, hemoragii intestinale, hemoragii interne, ciclu menstrual neregulat, dureros, tulburari de menopauza (bufeuri, palpitatii, stari de iritabilitate psihica sau angoasa, sangerari), sterilitate feminina, prolaps uterin, tulburari de pubertate, pubertate prematura, acnee (pe fond hormonal), mastoza, mastoza fibrochistica, chist ovarian, fibrom uterin, dezordini provocate de tratamentul cu anticonceptionale, cancer uterin si mamar (adjuvant).
Tinctura de Salvie.
Indicatii:
Reumatism, reumatism cronic, reumatism degenerativ, guta, diaree, colita de putrefactie, colita de fermentatie, enterocolita, dizenterie (adjuvant), ciclu menstrual dureros, prelungit ori cu hemoragie intensa, nodul mamar, chist ovarian, fibrom uterin.