Rino-sinuzita alergica
-
0 0Stiti ceva ea?am facut tratament 1 saptamana jumate,nu a avut nici un efect acum l-am schimbat dar iar nu vad imbunatairi.cel mai tare ma deranjeaza durerile de cap aproape insuportabile si stare subfebrila(37,37 cu 5) care da o stare aiurea tare.
Astept un sfat o parere chiar si ceva naturist. -
si eu am avut sinuzita, stii cum am scapat de ea?
am tras pe nari apa cu sare si totul a trecut.Fierbe o cana cu apa si o lingura cu sare .Dupa ce se raceste trage pe nari , te va ustura putin insa efectul e miraculos.Si cand esti racita si ai nasul infundat sa faci chestia asta, este cea mai buna metoda decat sa pui picaturi la greu. -
chestia cu apa cu sare e valabila ..dar inteleg ca rinita e de natura alergica ceea ce inseamna ca tb sa iei niste antihistaminice sa iti faci testele cutanate sa vezi care-i cauza ,sa vezi si un alergolog si un orl-ist, mai complicat...eu am rinosinuzita alergica de aproape un an jumatate si am avut diverse tratam cu antihistaminice dar nu am scapat..chiar zilele astea sunt intr-o mare criza....si daca tot suntem la subiectul asta stii cumva unde are cabinet sau unde mai lucreaza doamna doctor Samoila-daca am retinut eu bine-?e un orl-ist ff bun dar nu stiu unde sa o gasesc...multa sanatate...
-
symlove eu nu am luat aerius pana acum...cum e?te ajuta cu ceva?pe mine capul ma doare doar cand e foarte frig sau in supermarket pe la congelatoarele cu papa...si cand e cazul iau ketanol e pe baza de ketoprofen e destul de puternic...pe mine ma omoara nasul infundat -pentru care am incercat pe rand:bixtonim,rinocort,nazomer,biorinil,si inca altele...bixtonimul era bun dar nu mai puteam fara el asa ca l-am scos ca deja dependenta era maxima-..si iar e groaznic cand incep sa stranut o zi,doua, de zeci si sute de ori ca simt ca-mi iau mintile...mai bag un fervex un claritin,in fine acum am trimitere pt orl la dna dr samoila si sper sa aflu unde are cabinet ca am inteles ca e f buna dupa care am in program vizita la alergolog...tu ce faci pt nasul infundat?
-
Cu nasul infundat?fac infuzii cu musetel,picaturi Rinosan(de la favisan cu sare de mare echinaceea si argila).Aerius e tot un fel de Claritine.Iau numai de 4 zile si nu m-a ajutat cu prea multe.Sa vad,ma duc la alt doctor...Am schimbat 2 pana acum.
E normal sa am si o stare febrila(nu mult,fac 37 cu 5 cu 7 cam asha).ma gandeam ca atata timp cat nu e infectie,nu e nimic purulent nu ar trebui sa fac febra.Intreb ca nu ma pricep.Tu ai facut febra ceva? -
sym, e bun de ceva rinosan? vreau si eu sa imi iau.
apa cu sare merge foarte bine, cred ca am si eu ceva din ce descrii, dar nu am fost la medic sa imi confirme.
nu stiu daca e normal sa ai si febra, doctorii la care ai fost ce ti-au zis?
si poate sa incerci un tratament homeopat pentru alergii.
sa te faci bine! -
sym febra e normala doar in momentele in care ai atacul/criza alergica eu iau un fervex atunci si imi trece(doar la febra ma refer) ...poti incerca o aspirina bayer efervescenta ceva usor ca antitermic... numai ca ar cam trebui sa nu ai febra continuu..nu stiu ce sa zic...aerosolii sunt buni pt sinuzita mai ales daca ai secretii(mucisori)...dar la mine...nu prea sunt decat asa apoase..intelegi?..
...cred ca mai mult e mucoasa foarte inflamata...in fine.... -
Deepwater uite am fost azi la doctor si mi-a dat sa iau in continuare aerius,mi-a bagat olinth si pastile de ginseng plus paduden cand ma doare capul.Si calciu.
Ce m-a mirat a zis ca stare febrila nu e de la asta ci de la o tulburare menstruala(ce-i drept cam am intarzieri,ciclul nu vine regulat) -
sym ma bucur pt tine ca ai ajuns sa iti rezolvi oarecum problema...sper sa iti fie bine cu tratament ...mie nu-mi place sa merg la doctor si o tot aman dar sapt asta ma duc sigur si eu...am sa iti spun ce am rezolvat ...nu stiam ca poti face febra de la intarzierea ciclului cred ca esti mai sensibilutza nitel..oricum ...e bine ca stii de la ce e...in rest sa ai multa grija de tine pe frigul asta ca iti da niste dureri de cap de plangi...si da-i cu pastilutze...te pup si mai vb...merci de ajutor...