lecitina
-
0 0sunt in cls 12, am foarte mult de invatat si desi pierd foarte mult cu studiatul nu prea retin mare lucru, am luat o cutie de lecitina... dupa care urmeaza pauza de 10 zile, intre timp am auzit ca devii dependenta si nu e buna, asa ca nu am continuat... ce as putea sa fac sau ce sa iau pt a putea invata mai eficient? o profa imi spunea sa beau calciu si sa mananc multa ciocolata, dar imi e frica .. daca pun cateva kg in plus, si asa am destul de multe, nu o sa mai pot sa scap de ele... pls help
-
Lecitina nu da dependenta iei, poti lua linistita.
Doza zilnica recomandata este de 1200mg/zi si pentru un program complet trebuie sa iei cel putin trei saptamani, mai bine o luna, zilnic.
Efectul e durabil si se obtine prin cumul, asa ca abia dupa o saptamana sau zece zile se observa schimbari in randamentul cognitiv.
Ar mai fi, tot din farmacie, memotanalec, in doza de 2 capsule/zi.
Spor la invatat. -
Nu te mai plange ca pierzi mult timp cu studiatul , lasa deoparte lecitina , ciocolata si calciul ca ingrasa rau si incearca sa pui gheara pe-un bogatan senil , cu scoala n-ajungi departe in Romania. In cazul in care te risti si nu m-asculti , macar nu da la ASE sa nu distrugi frumusete de arhitectura...Si marmota invelea ciocolata pentru v/a/c/u/t/e............
-
"super" mesajul anterior,;trebuie sa fi tare simpluta la minte daca consideri ca singura metoda de a trai bine prostitutia in forma ei mascata!!!!!!!
Crede-ma ca niciodata in lume omul care invata si poate pune in aplicare ce a acumulat in timp in capul propriu nu a ramas un coate-goale. Doar cei ce invata numai ca sa treaca anul, ajung in situatia ta...
In ceeace priveste folosirea unui supliment alimentar precum LECITINA, sa stiti ca sigur nu poate da dependeta, atita timp cit este natural; la fel cum nu poti ajunge la dependenta folosind mereu un anumit fel de mincare. De dependenta se poate vorbi in cazul oricaror produse de sinteza.Asa ca draga eleva studioasa din clasa a XII, foloseste linistita lecitina pt ca iti va ajuta.Personal am folosit produsul de la CALIVITA si am fost totdeauna fff multumita, pt ca am facut aceasta ani la rind, functie de examenele prin care am trecut in ultimii 8 ani. -
fetelor, tocmai am citit acest mesaj de la atenzzia si......am ramas masca. cum e posibil ca o femeie sa ai ba asemenea conceptii?din moment ce da asemenea sfat inseamna k dupa asta se ghideaza in viata. sau poate k este un Barbat frustrat care se razbuna....sau cine stie....oricum nu stiu ce cauti pe site ul asta. din cate am citit eu sunt numai persoane seriose, ceea ce tu nu esti(atenzzia)
-
Inteleg perfect efortul pe care il depuneti. In sesiuni eu mereu luam lecitina normala, ce gaseam pe la farmacie, nu ma ajuta prea mult, dar nu stiam altceva mai bun. De cand am aflat de lecitina Vitaquell, nu numai ca am o memorie mult mai buna, dar organismul meu functioneaza mai bine, sunt mai sanatoasa, colesterolul este la un nivel normal si ma simt foarte bine. Aceasta lecitina este un aliment, eu iau zilnic 2 linguri, le combin uneori si cu mancarea mea, chiar sunt bune. Rezultatele se vad repede, nici nu se compara cu clasicele lecitine pe care le luam in facultate. Va recomand aceasta lecitina, mai ales ca pretul este foarte bun cand o comandati direct de pe site-ul www.farmaciaortomoleculara.ro, mai simplu de atat nici ca se poate. Bafta!