Vitamine
-
0 0Spuneti-mi si mie ce vitamine luati voi primavara. Eu am incercat o multime. Spuneti-mi cu care v-ati simtit voi bine?
-
Fiecare organism reactioneaza in felul lui, mi s-a recomandat calciu si magneziu si toata ziua statea in fata frigiderului.Nici doctorul nu prea recomada calciu daca esti mai plinuta.Dar poate nu este si cazul vostru.Eu am probleme cu spasmofilia si am incercat toate felurile de medicamente. Sanatate.
-
ca vitamine iti recomand supradyne cate una de dimineata, pt ca daca le iei dupa-amiaza sau seara iti dau f multa energie si nu te odihnesti bine si poti sa mai iei si calciu lactic de 500 mg asociat cu magne b6. Si seara la culcare este bine sa iei o pastila de complex b, exact asa se numesc....te linistesc si iti provoaca o stare de bine si de somn. eu tot timpul iau calciu si magneziu in perioada ciclului si fac si caderi de calciu si vreau sa zic ca am luat cam 4 luni intr-una si nu m-am ingrasat. Acum nu tb sa te apuci sa bagi in tine aiurea daca ai mai multa pofta de mancare, mananci cum mancai si pana atunci.