Nutritionist sau endocrinolog?
-
12 Mar 2006, 13:110 0Fetelor, am si io o rugaminte....orice as face nu reusesc sa pun nici un kg pe mine
Desi mananc, iau si vitamine, nu se cunoaste nik. Tot am sperat ca, in urma sarcinii (am nascut acu' 6 luni) am sa raman macar cu 2-3 kg in plus, insa pauza.Am revenit la cele 45 de kg avute inainte de sarcina in mai putin de 4 luni de la nastere. As vrea sa ma adresez unui medic, da' nu stiu cui:nutritionistului sau endocrinologului? Voi ce ma sfatuiti? -
12 Mar 2006, 13:59Asa ma gandeam si io, desi cineva mi-a zis ca e putin probabil sa am probl. cu glanda tiroida, caci in urma cu 2 ani m-am ingrasat in 3 luni cu 4 kg fara sa fac nimic in sensu' asta...nici macar vitamine nu luasem....
-
12 Mar 2006, 15:07Eu zic sa iti calculezi Indicele Masasei Corporale: imparteste greutatea in kilograme la patratul inlatimii in centrimetri. Daca ai sub 20 esti subponderal, intre 20-40 sanatos, iar intre 25-29 supraponderal. Daca esti sub 20, eu zic sa te duci sa iti faci analizele.Poate suferi de anxietate, de depresie. Nu trebuie sa faci nimic de capul tau.