Leziune de col uterin

•  
    MG
    • 6 mesaje
    12 Mar 2006, 11:08
    5 4
    Am 28 de ani.Acum 4 ani am fost diagnosticata cu leziune de col uterin(CERVICITA).Am urmat intai un tratament cu spalaturi vaginale si ovule dar nu s-a vindecat.Apoi am facut un test Papanicolau,o colposcopie si in dec.2004 am facut cauterizarea.
    In mai 2005 am ramas insarcinata si am nascut un baietel in ian a.c.
    In timpul sarcinii mi s-a spus ca leziunea nu s-a vindecat si ca pana nu nasc si nu termin cu alaptatul nu pot face nici o analiza.
    Mi-e foarte frica ca daca alaptez pana la 1 an sa nu se agraveze.
    Sincer mi-e foarte teama sa nu fac cancer desi medicul m-a asigurat ca testul Papanicolau inainte de a ramane insarcinata a fost bun.
    Va intreb daca as putea sa fac acum(stiind ca alaptez) un test Papanicolau?Daca nu fac nici un tratament pana termin cu alaptatul ca sanse am sa nu se agraveze?
    Va multumesc.
  •  
    • 75 mesaje
    12 Mar 2006, 12:38
    16 4
    O sa-ti dau un tratament naturist luat din Formula As. Fierbi un litru de apa si lasi sa se raceasca. Separat fierbi o cana de apa si cind da in clocot pui o lingura de pelin, lasi sa fiarba pina scade la jumatate. Stecori continutul de doua ori prin tifon si amesteci cu litrul de apa.Cind acest preparat a ajuns la temperatura normala pe care tu o suporti sa faci spalaturi cu irigatorul adaugi o lingurita de tinctura de galbenele si una de tinctura de echinaceea . Faci spalaturi vaginale timp de 7 zile si dupa aceea numai de doua ori pe luna. Daca vrei sa ne pove mai mult si eu am avut aceasta pr. si trebuia sa ma operez de cancer si am scapat ma gasesti pe mail mail la aurelia1_tm @yahoo.com. Am si reteta mai complexa data de un naturist vestit din Oradea s-a publicat si prin Formula As dar tu alaptezi si nu cred ca e indicat sa bei anumite ceaiuri dar e bine sa o notezi si sa o aplici dupa ce termini cu alaptatul . Te pup si bafta. Nu te speria ca exista remedii neinvazive si blinde naturiste care dau rezultate suta la suta si se rezolva. Bafta astept sa-mi scrii.
  •  
    MG
    • 6 mesaje
    14 Mar 2006, 10:38
    6 2
    Multumesc,Aurelia o sa te contactez pe mail.Numele meu este Gianina Malciu.
    La revedere!
  •  
    • 28 mesaje
    14 Mar 2006, 14:53
    5 3
    Buna!
    Tot din formula AS am aflat si eu de un tratament pt leziunile de acest tip. Chiar am gasit ulterior si pe niste forumuri informatii furnizate de persoane care au incercat tratamentul respectiv si care s-au vindecat fara a mai avea nevoie de cauterizare. Tratamentul se face cu ulei de sunatoare obtinut din flori de sunatoare si ulei de masline. Mai multe detalii despre tratament gasesti pe pagina: http://www.vindecare.go.ro/retetetrad/ap_genital.htm la "Rani pe colul uterin", in partea de jos a paginii. Bafta!
  •  
    • 1280 mesaje
    14 Mar 2006, 15:20
    4 4
    Pt testul Papanicolau nu trebuie sa iei nici un medicament, deci nu are de ce sa influenteze alaptatul. Poti sa faci linistita test Papanicolau, colposcopie, analiza secretiei vaginale
  •  
    • 725 mesaje
    14 Mar 2006, 16:35
    10 3
    Pot sa-ti spun si din experienta mea: am facut analize ca vroiam sa incep planul "BB" si m-am pomenit cu cervicita si rana pe col. Dupa ce am facut tratament si am bagat ovule in mine rezultatul la Pap nu a fost multumitor, desi eu cred ca mi l-a incurcat. Am merg pe naturiste adika,: ulei/crema cu galbenele, sunatoare alternativ, inainte de a pune crema ma spalam cu septovag. Si am baut litri de ceai de coada soricelului. Rezultatul la 1 luna jumate: Pap 1.
  •  
    MG
    • 6 mesaje
    15 Mar 2006, 12:25
    3 0
    Stii cumva daca acest ulei de sunatoare poate fi cumparat sau trebuie prep.acasa?
  •  
    • 725 mesaje
    15 Mar 2006, 12:54
    2 1
    Se cumpara de la plafar.
  •  
    MG
    • 6 mesaje
    17 Mar 2006, 18:19
    9 5
    Pt.Zenith
    Te rog spune-mi si mie cum se fol.uleiul de sunatoare pt.aplicatiile vaginale?
    Se imbiba un tampon intern sau se fol.vata?
  •  
    • 144 mesaje
    18 Mar 2006, 13:03
    20 1
    cauta ovulele CERVUCID PESTE TOT PE UNDE APUCI sunt miraculoaase vindeca si cancerul de col
  •  
    • 3 mesaje
    8 Apr 2017, 23:19
    0 1
    Din pacate, am aceasta rana pe col de 10 ani si nu imi mai trece, desi am urmat tratament cu ovule Cervugid, inca nu am copii si imi este teama de operatie.

Va rog mult sa imi dati tratamentul/tratamentele naturiste pe care le-ati urmat dvs.

Va multumesc mult!
  •  
    • 19 mesaje
    12 Apr 2017, 19:08
    0 0
    Buna tuturor,aceeasi problema o am si eu, de 2 ani ma confrunt cu aceasta leziune pe col. Initial m-am decis sa fac un control acum 2 ani ce e drept cu greu m-am dus,aveam dureri de burta si nu stiam de la ce si nu imi venea regulat menstruatia.Mi s-a descoperit la control o leziune pe col,am facut si testul Papanicolau si mi-a iesit bun, mi s-au dat niste ovule cervugid si niste prafuri sa ma spal cu ele.Am urmat tratamentul timp de 3 luni,m-am simtit mai bine,imi venea si menstruatia normal dar dupa tratament si pana in ziua de azi imi vine foarte rar menstruatia si putin.Eu cred ca din cauza ranii nu m-am vindecat si sincer imi e cam frica sa ma mai duc la doctor sa ma cauterizez,daca trece cineva prin ceva asemanator astept mesaje