anexita cronica

•  
    • 3 mesaje
    12 Mar 2006, 03:32
    0 0
    ...am de multa vreme anexita blaterala... acu a devenit cronica si am luat tot felul de tratamente cu antibiotice si antiinflamatoare. De ceva vreme am inceput tratamentele naturiste. Am fost sfatuita sa folosesc uleiuri volatile de pin, busuioc, salvie si cimbru pe care le-am combinat la un loc (3 pic la 12 ore cu o lingurita de miere). Voi ce stiti in legatura cu tratamente de genul acesta pentru ca iau de o saptamana si nu vad nici o imbunatatire sau tre sa am rabdare?
  •  
    • 367 mesaje
    12 Mar 2006, 17:09
    0 0
    eu zic sa incerci in paralel si 6 luni de supozitoare Carpicon
    multa bafta!
  •  
    • 162 mesaje
    12 Mar 2006, 17:13
    0 0
    Incearca reflexoterapia si ceaiul de cretisoara. daca vrei mai multe detalii scrie-mi pe maryusbuc@k.ro Multa sanatate!
  •  
    • 9 mesaje
    13 Mar 2006, 11:06
    0 0
    Am incercat si eu diverse tratamente,dar cel mai bine mi-a facut un tratament care se face la sanatoriul din Eforie Nord cu tampoane cu namol si spalaturi cu apa sarata.Acelasi tratament se face la Techirghiol si la Felix.M-am chinuit cu anexita mai bine de 10 ani si m-am vindecat intr-o vara.Iti mai recomand si baile cu plante- femina de la plantavorel,le comanzi de pe site.De asemenea am baut mult ceai de coada soricelului,cam 1,5 kg pe zi.
  •  
    • 3 mesaje
    13 Mar 2006, 16:32
    0 0
    chiar nu imi trecea prin cap varianta asta si cred ca am sa o incerc ... multumesc!
  •  
    • 122 mesaje
    13 Mar 2006, 16:38
    0 0
    gheorghemaria: si eu am anexita si auzisem de tratamentul cu namol pentru diverse boli. Dar nu eram 100% convinsa ca trateaza si anexita (a trecut de tot?, mie ginecologul mi-a zis ca e la fel ca sinuzita, trece dar revine. sper ca se scapa definitiv, ar fi minunat). Multumesc