Ovare polichistice din nou!!!
-
11 Mar 2006, 18:590 0buna fetele...eu la varsta de 17 ani.. am avut parte de ceva naspa.. o hemoragie de vreo 10 zile... care mi`a afectat stomacu si ferea..si mam dus binenteles la ginecolog..si mi sa spus ca am ovare polichistice.. amandoua. stangu mai grav... mi sa dat nijte antibiotice...si LOGIC DIANE ...am luat timp de 9 luni dupa care le`am intrerupt...dar stangu tot nu sa vindecat...ati mai aflat ceva nou?? ca atunci can`mi vine stopu` e jale cu ovaru asta.. ma apuc cu mainile de cap asa de tare ma doare si se face mare tare...dak aveti ceva informatii va rog sa`mi scrieti...
-
11 Mar 2006, 21:29Si eu am avut ovare polichistice cu foarte mari neplaceri inca de la inceput...Am luat Rigevidon, apoi Marvelon, s-au vindecat foarte greu (vreo 2-3 ani nici nu mai tin minte pentru ca am luat in continuare anticonceptionale de frica sa nu revin la vechile probleme, apoi pt protectie), dar s-au vindecat in cele din urma! Vorbeste cu medicul tau, eu cred ca e nevoie sa iei mai mult timp! Sanatate!