anxietate
-
0 0Odata cu venire timpului urat a aparut si ea, anxietatea (vorbesc in versuri). Nu stiu ce sa mai fac, in general in a doua jumatate a zilei apare o stare ciudata, pe care nu mi-o pot explica si nu o pot rezolva. Nu am chef de nimic si sunt foarte suparata fara motiv.
Am incercat si prin sport dar sunt asa deprimata ca nu-l pot face.
Pate a mai trecut cineva prin asa ceva si are un sfat si pentru mine.
pup -
Ralumo, uneori si mie mai mi se intampla, mai rar, dar stiu cum este.
Cred ca are legatura si cu starea ta sufleteasca, incearca si in ac.perioada ia si tu unele vitamine, multiminerale incearca si cu polen, iesi cu prietenii, si bucura-te de viata si de tot ce te inconjoara.
Totul trece, ai incredere in tine. -
ralumo, incearca sa dormi mai mult ca sa se odihneasca creierul. si sa privesti numai filme de comedie, sa citesti carti amuzante si sa cauti compania prietenilor mai zgomotosi si mai veseli. risul oxigeneaza creierul.
daca starea asta dureaza mai mult de doua saptamini, e cazul sa mergi la medic, caci inseamna ca ai intr-adevar anxietate. asta e cauzata de o lipsa de balanta chimica la nivel cerebral si trece cu niste pastile cit ai zice pesthte
succes si incearca sa rizi mult!
-
Ralumo, astazi am citit despre aceste "medicamente": vitaroz (sunatoare+lavanda de la Plantavorel si Passiflora-Lab.Medica, combat stresul si astenia iar nevrosedin combate insomnia, incearca si tu si fa-ti ordine si in suflet, daca esti intr-un moment de tristete are legatura una cu alta.
Mult succes. -
Draga mea,
Eu zic, din experienta proprie, ca starea in care te afli este un inceput de depresie.
Cand te surprinzi in stari negative sa faci tot posibilul schimbi brusc situatia in care te afli. Si pentru inceput sa faci tratament cu plante medicinale cum zice Gabriela, pe aici se zice ca ajuta si Valeriana.
Sper sa scapi in curand draga mea daca nu.. la medic cu mata... Pai sa vezi ce am patit eu.
Am facut o depresie si ca pe tine nu m-a sustinut nimeni, si nici mie nu-mi prea veni sa cred pt ca-s o rasfatata si n-am avut nici cea mai mica greutae in viata.
Dar totusi nu pot sa-ti explic in ce hal depresiv am ajuns pana la urma. Cand in sfarsit m-am dus la medic mi-a spus clar ca m-am imbolnavit "de bine"
Inca nu sunt convinsa ca asa ceva este posibil dar alta explicatie n-am si nu mi-a fost data. Am facut tratament indelungat cu anti-depresiv si acum dupa cum vezi mi-am revenit fain frumos la normal. Ti-am povestit toate astea ca sa-ti dai sema ca nu conteaza ce crede lumea si nici chiar ce crezi tu, depresia este o boala care poate fi tratata, majoritatea din noi o intalnim in viata. Ei unii au norocul sa n-aiba parte de asa ceva dar asta nu le da dreptul sa ne trivializeze starea de anxietate. Clar ca anxietatea si depresia sunt subiecte de tabu inca in sociatate dar oricare medic te va lua serios garantat! nu este necesar un medic psiholog sau psihiatru, chiar medicul de familie te poate ajuta (tratamentul anti-depresiv se administeaza doar sub supraveghere medicala!!!!). In fine sper sa nu se ajunga la asta, sa faci tot posibilul sa fi buna si intelegatoare cu tine insuti.
Sa ne mai spui cum te simti.
Cu mult drag
Eloise -
Multumesc mult ca aveti grija de mine!
Am inercat pe cat posibil sa nu ma mai gandesc la lucruri negative. Cum ma apuca deprimarea imi cumparam o revista pentru femei si o citeam din scoarta-n scoarta. Am dormit minim 7 ore pe noapte si acum sunt chiar foarte bine. Par cam deplasata cum trec dintr-o stare in alta, dar cu siguranta m-a ajutat foarte mult si faptul ca am avut cu cine discuta.
Sa stii ca nu m-as mira ca depresiile mele sa vina tot din prea mult bine, asa suntem noi nemultumite in permanenta.
va pup si va multumesc -
Gabrieelisima!
Nimeni nu se retrage si de ce am face-o.
Numai cå lumea are multe lucruri de fåcut iar internetul trebuie plåtit si atunci trebuie så te duci la muncå.
Dar eu stiu cå nimeni nu poate sta numai la computer. nici måcar eu care iubesc computerele asa de mult.
Acum trebuie så må pregåtesc de Hallween
-
Azi m-a apucara nervii si pe mine. Of, de ce are toata lumea atatea pretentii de la mine??? ei nu vad cat sunt de mica si anemica??? Sa ma mai lase-n pace!!! Nu-i vorba, ca cele mai mari pretentii si cea mai aspra critica vin tot de la mine.
Nu fac fata defel si ma mai si freaca un coleg de-mi vine sa-i dau c-o tigaie-n cap da' n-am la indemana.
Uite m-am descarcat nitel.
Am sa fac ca tine Ralumo, am sa-mi cumpar o revista buna sa rasfoiesc... sunt pe cale de a fi invaluita de o tristete mocnita si numai asta-mi mai trebuie.
A, stai zambesc acum
mi-am adus aminte ca va am pe voi Mychip, G.I. Nu mi-ati cerut niciodata nimic dar de daruit ati facut-o mereu din toata inima. Va multumesc.
Weekend placut la toata lumea, Ralumo sper sa ne mai vorbim si ca te simti mai bine. -
Ma simt bine si sunt foarte fericita cu acest lucru. M-am decis sa fac tot posibilul ca s-o tin asa.
- am sa evit prezenta oamenilor incarcati cu energie negativa
- am sa am mereu grija sa fiu frumoasa ca sa ma simt bine (si in interior si in exterior)
- nu in ultimul rand am sa vorbesc cu voi si cand imi va fi bine dar si cand imi va fi rau
va pppppuuuuuuuuupppppp