Cum sa ma las de fumat?

•  
    • 41 mesaje
    10 Mar 2006, 17:27
    0 0
    Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o metoda sau un medicament, ceva, prin care sa-l ajut pe iubitul meu sa se lase de fumat. Orice sfat sau informatie m-ar ajuta.
  •  
    • 1260 mesaje
    10 Mar 2006, 19:32
    0 0
    pana nu este el convins ca trebuie sa se lase, poti incerca tu orice metode.
    eu pur si simplu m-am hotarat intr-o zi ca din momentul asta nu mai fumez, si de atunci n-am mai fumat. asta a fost acum 5 ani.
    eu zic ca nu ai nevoie de nimic altceva, decat vointa.
    mai cunosc pe cineva, care fuma mult, si cand a ainceput sa aiba probleme de sanatate, a decis ca renunta, si chiar a renuntat. fara nimic altceva.
  •  
    • 98 mesaje
    10 Mar 2006, 19:35
    0 0
    Draga mea, din pacate nu il poti ajuta pe prietenul tau daca el nu vrea sa se lase de fumat.Nu exista nimic miraculos care sa il ajute, propria vointa este singurul "medicament" in aceasta lupta. Am incercat tot ...de la plasturi cu nicotina, tincturi cu planye, guma cu nicotina...
    Hm,totusi si vointa tre sustinuta , ar putea inceca tigarile din plante (alun, papaya, menta, eucalipt)de la farmaci, costa 15 Ron si se numesc NTB
  •  
    • 220 mesaje
    10 Mar 2006, 20:10
    0 0
    cu vointa!!!
  •  
    • 19 mesaje
    10 Mar 2006, 20:55
    0 0
    VREI SA TE LASI DE FUMAT,TU SAU PRIETENUL TAU? TE POT AJUTA,AM ADUS DIN SPANIA,O SOLUTIE ANTIFUMAT,CARE,ATUNCI CAND ITI VINE SA TRAGI O TIGARA,INHALEZI DIN TUBULETUL MIRACULOS,SI ITI DISPARE POFTA DE TIGARA,AM TESTAT PE CUMNATUL MEU,SI A MERS.ITI POT OFERI UN TUB,SIGILAT LA 150 LEI.ADUS DIN SPANIA.MA POTI CONTACTA LA 0720239379.
  •  
    • 3 mesaje
    11 Mar 2006, 11:24
    0 0
    Daca iubitul tau vrea cu advarat sa se lase de fumat ,poate.Este ca si cum ti-ai pune o dorinta si nu are nimeni cum sa ti-o implineasca decat tu personal.Deci daca are ambitie poate sa se lase,o sa fie cam greu la inceput daca fumeaza de mult timp,dar o sa vezi ca daca vrea acest lucru cu adevarat o sa reuseasca sa se lase de fumat.
  •  
    • 41 mesaje
    12 Mar 2006, 17:42
    0 0
    Nu are deloc vointa in el. Cu cat se supara mai mult, sau este stresar, s-au cand ne mai certam noi, cu atat fumeaza mai mult si asta ma enerveaza rau de tot. Si nu mai suport deloc fumul de tigara.
  •  
    • 215 mesaje
    13 Mar 2006, 09:53
    0 0
    draga Bella, daca exista dorinta de a se lasa de fumat, dar stresul zilnic il determina sa apeleze la "ajutorul" tigarii, ar putea fi ajutat printr-o combinatie de tratament de dezintoxicare si tratament cu bioenergie, dar pt asta ar trebui sa stiu unde locuiti si mai multe amanunte despre timpul de cind fumeaza, nr tigari pe zi, etc.scrie-mi eventual amanunte pe adresa locweb@flash.ro
  •  
    • 37 mesaje
    16 Mar 2006, 06:40
    0 0
    Draga Bella!Si eu sunt de acord ca voitna inseamna mult.Stiu persoane care s-au "lecuit de fumat" printr-o cura de la Aloe vera.Daca vrei ti-o trimit,scrie-mi la jodi2440@yahoo.com
    Dar crezi ca o sa aiba vointa sa urmeze un tratament ?
    Oricum succes
  •  
    • 27 mesaje
    16 Mar 2006, 08:57
    0 0
    Imi trimiti si mie, te rog, cura aia cu aloe vera? miha23@eva.ro

Multumesc anticipat!
  •  
    • 27 mesaje
    16 Mar 2006, 08:57
    0 0
    Imi trimiti si mie, te rog, cura aia cu aloe vera? miha23@eva.ro