SPITALUL SF PANTELIMON
-
10 Mar 2006, 17:230 0As dori sa stiu daca cunosteti un medic la acest spital la ginecologie.Sunt insarcinata si acest spital e in zona unde locuiesc.
Va multumesc,
Maria -
13 Mar 2006, 11:19iti pot spune ca am nascut 2 copii la acest spital (doar 2 am)si nu am avut probleme,dar daca vrei un nume iti pot recomanda pe d-nul doctor RAICU este un om deosebit dar nu stiu daca mai este n spital ,eu am nascut acum 7 ani,dar oricum sunt medici buni stai linistita .iti doresc nastere usoara.
-
15 Mar 2006, 09:23Draga Spaniola iti multumesc pentru raspuns.Eu merg la un medic mai nou,Urleteanu se numeste,dar nu stiu nimic despre el.
-
15 Mar 2006, 10:48Acolo lucreaza prof.dr.Ancar de care poate ai auzit pentru ca se ocupa de fertilizari etc. Este un doctor foarte bun, pe care il gasesti si la Medsana. Il gasesti la et.3 - ginecologie. Daca vrei, mergi acolo si vorbeste cu asistenta sefa. Este foarte de treaba. Mult succes!
-
17 Mar 2006, 16:21sa sti ca am auzit de dr URLATEANU si cred ca e bun nimic de zis dar si ANCAR e dr bun e de mult in spital.asa ca nu pot sa ti doresc decat NASTERE USOARA.