Cel mai eficient imunostimulator?

•  
    • 8901 mesaje
    10 Mar 2006, 10:09
    0 0
    De o bucata de vreme racesc di 2 in 2 zile si as fi ineresata de un imunostimulator naturist,dar care sa-si faca efectul repede.Va rog sa ma ajutati ca nu mai suport starile astea.M-au adus la disperare!Am facut un soi de cura cu vitamina C si propolis dar nu m-a ajutat.Va multumesc!
  •  
    • 23 mesaje
    10 Mar 2006, 10:55
    0 0
    Cred ca ti-ar prinde bine o cura cu tinctura de echinaceea,pe mine ma ajuta f mult.Incerca si tu!
  •  
    • 1037 mesaje
    10 Mar 2006, 12:05
    0 0
    Banuiesc ca nu maninci legume si fructe..de aia esti cu sistemul imunitar la pamint.Ziceai ca ai luat vitamina C..acuma eu te intreb..ce gramaj(mg)..cit ai luat pe zi....cita perioada.?.Zincul....iara grabeste vindecarea(30 mg zilnic)
  •  
    • 1037 mesaje
    10 Mar 2006, 12:14
    0 0
    Ca sa intelegi mai bine cum sta treaba cu vitamina C iti dau un exemplu.Am tot auzut aici persoane cu aceeasi problema ca si a ta zicind....bag la ceaiuri cu lamaie da tot degeaba.Lamaia are 60 mg vitamina C.Ca sa treci de raceala trebuie sa iei 1000mg zilnic.Asta ar insemna peste 16 lamai luate zilnic...ceea ce e imposibil ca-ti distrugi stomacul.Plus ca nu mai vorbim...daca iei pastile pt raceala....aspirina..etc...si alea iti maninca vitamina C din corp.Daca fumezi,fiecare tigara iti maninca 25 mg vitamina C din organism.Ca si o concluzie iei vitamina C 1000 mg zilnic plus zinc 30 mg.
  •  
    ts
    • 109 mesaje
    10 Mar 2006, 12:19
    0 0
    Cat's Claw/ Gheara matei - pastile

La inceputul fiecarei ierni faceam vaccin antigripal, chiar si asa raceam la fiecare 2 sapt. Iarna asta nu am mai facut vaccin insa iau Cat's Claw. Nu am racit niciodata!
  •  
    • 334 mesaje
    10 Mar 2006, 14:41
    0 0
    Eu am citit despre efectul benefic al polenului de albine asupra sistemului imunitar, l-am cumparat, dar inca nu am inceput sa iau...voi vedea cat de eficient este! Si eu racesc foarte des si e stresant, toate se lipesc de mine!
  •  
    • 37 mesaje
    16 Mar 2006, 06:53
    0 0
    Eu am tinut doua luni cura de Aloe Vera anul trecut in Septembrie si nu am mai racit de-atunci desi mediul meu este printre copii ,in fiecare zi cate unul racit cu febra etc.Sicner eu nu am stiut ca de la Aloe mi se trage dar un prieten din Constanta mi-a spus asta .Eu folosisem tratamentul pentru altceva.Dar se stie ca produsele de la ei(in fucntie de combinatia prescrisa) fac bine si poate fara sa vreau am atins un scop secundar.Si parintii mei l-au inceput si sunt uimiti si ei.
    Sanatate
    jodi2440@yahoo.com