Masaj la firma pe scaun!
-
0 0Buna fetelor! Nu am mai intrat demult pe aici. Mai nou m-am gandit sa ofer deocamdata in Bucuresti masaj pe scaun la firma..ce parere aveti? Afara este foarte bine venit acest tip de masaj care dureaza doar 15 min si se face prin haine...credeti ca in Romania va fi binevenit?
-
Uita-te cati oameni au probleme de sanatate ca nu fac nimic profilactic....dar dau banii pe altceva si cand se imbolnavesc ar da si jumatate din avere sa se faca bine, dar sanatatea nu se cumpara---se intretine.! Asta este in Romania din pacate....daca ajungi in Bucuresti sa te uiti cate farmacii sunt una langa cealalata..si ai sa-ti dai seama cati oameni sufera din cauza nepasarii! Majoritatea cred ca sanatatea este ceva firesc ...ca si aerul pe care il respiram.....si cand numai este dam vina pe altii! Multa sanatate tuturor!
-
uite mie mi se pare imens 200 000 pt 20 de minute de masaj de relaxare...o fitza pur si simplu...si bani pe fitze nu stiu cata lume are de aruncat...sanatate inseamna cu totul altceva decat masaj de relaxare la birou
...asa cred eu cel putin
..si ca sa facem putin comparatie de preturi- platesc pt mama mea masaj si gimnastica de recuperare dupa un accident de masina extrem de grav(deci se munceste serios cu ea) 400 000 pe ora unui fizioterapeut cu foarte multa experienta in domeniu....iar pt un masaj de intretinere (asta insemnand lucrat serios pe tot corpul acasa) o prietena de-a mea plateste 250 000 pe ora...
deci pretul pe care il ceri este mult peste pretul pietii de masaj(nefirmat, fara salon si fara taxe de platit la stat)...iar ceea ce oferi nu se poate eticheta sub nici o forma drept intretinerea sanatatii...folosesti cuvinte pompoase fara nici un fel de acoperire.... -
lasand la o parte ideea biroului....care este aproape hilara
ma gandesc la mutrele colegilor"eu imi iau puaza 20 de minute ca taman a venit maseurul sa imi mai maseze nitel umerii si spatele....voi suportati-ma cu un om strain aici in birou"
sa stii ca am multi prieteni care lucreaza in strainatate..am lucrat si eu in strainatate o oarecare perioada...am si un fost coleg de liceu maseur prin America...si nu am auzit sau vazut pana acum practicarea acestui tip de masaj pe acolo...
la birou oamenii cam vin sa munceasca.....si lucrurile nu se prea amesteca unele cu altele...(munca cu relaxarea de acest gen) -
Copilut vorbesti in necunostiinta de cauza....intra pe site-ri si citeste despre "chair massage" si apoi vino sa stam de vorba. Nu poti face masaj la firme decat cu contract, intelegi? Un maseur bun nu vine pe 250mii in Bucuresti....daca tu il gasesti eu ii dau dublu pe ora de munca. Simpli maseuri sunt cu miile numai in Bucuresti.....eu vorbeam de masaj terapeutic legal cu factura si chitanta, unde impozitul este de 16%, trebuie sa platesc contabila si multe alte cheltuieli...am si salon in centru in Dorobanti, sunt instructor de masaj japonez Yumeiho pe langa multe alte tipuri de masaj, am terminat si Academia de Sport...ok? stiu foarte bine ce vorbesc, tu nu stii ce vorbesti. Multe dintre companiile mari au 1 ora pauza..atunci cand vor isi iau acea pauza, afara ..de ex in Franta ...intreaba au 2 ore de pauza...legale si aproape in toate firmele exista acea pauza de 2 ore.
) O seara frumoasa si te rog mai intai documenteaza-te si apoi mai stam de vorba! -
Multe dintre voi....90% nu fac diferenta intre masaje...fetelor..masajul este ca si sportul...cand spui masaj spui sute de tipuri de masaj, ok? Cand spui ca practici sport...oare despre ce sport vorbesti? tenis, fotbal, baschet, etc? Asa este si cu masajul....shiatsu, tuina, reflexoterapie, yumeiho, chiropraxie, masajul sportiv, somatic,masajul thai, mai continui???????????
-
Multe dintre voi....90% nu fac diferenta intre masaje...fetelor..masajul este ca si sportul...cand spui masaj spui sute de tipuri de masaj, ok? Cand spui ca practici sport...oare despre ce sport vorbesti? tenis, fotbal, baschet, etc? Asa este si cu masajul....shiatsu, tuina, reflexoterapie, yumeiho, chiropraxie, masajul sportiv, somatic,masajul thai, mai continui???????????
-
m-a documentat experienta personala in domeniu de recuperare si masaje
pe care nu cred ca ai argumente reale sa mi-o contesti
..succes cu firma de pe Dorobanti
..si..de ce nu iti faci si tu un site cu"masaje la scaun si la birou"?....pe bune ma buseste rasul numai cand ma gandesc la aplicatia practica a acestui lucru
...iar despre pauza de pranz nu e cazul sa ma documentez..poate te documentezi tu insa in legatura cu locurile in care se petrece aceasta pauza de pranz si ce face de regula lumea cu ea...iti zic eu ca..chiar mananca...chiar si pizza
.. -
MaseurTerapeut...acum dk esti in "domeniu" nu trebuie sa insirii 15 mii de mesaje cu toate tipurile d masaj..bravo tie,dar nu te mai lauda...dk ai salon in dorobantzi..d c trebuie sa cauzti cliente pe net?le potzi alege d la salon!!! zici ca in frantza au 2 ore pauza...la noi in fff putine locuri ai la serviciu pauza...dk ai 30 min e bine!
-
acum serios..hai sa lasam la o parte intepaturile ca nu isi au rostul..eu chiar platesc pt maicamea 400 000 ora de masaj si gimnastica de recuperare..si are soldul si amandoua picioarele cu tije si facute praf..imobilizata complet 3 luni..deci musculatura dusa la garla...si ce face tipa aia mi se pare chiar foarte profesionist si extrem de eficient..
nu stiu care este competenta tipei care vine acasa pt 250 000 pe ora..nu am testat-o..dar prietena mea este extrem de multumita..
in fine..
ideea este ca poate ar fi bine sa te plimbi nitel prin firmele astea mari la care aspiri..sa discuti concret cu oamenii de acolo..si poate ai intelege cam ce vreau eu sa spun..sa arunci o privire la spatii..la organizarea birourilor..etc...
nu va tine....asta cred eu..nu are cum sa tina....mai ales ca in firmele acelea mari exista o anumita atmosfera si o anumita tinuta..a anumita atitudine la serviciu.. -
daca ai mess...hai sa discutam acolo. Apropo...nu ma dau mare si nu caut clienti, ai inteles gresit..v-am cerut doar parerea. OK? v-am spus cu ce ma confrunt...nu stiti sa faceti diferenta dintre masaje....unul este un masaj de relaxare de 50min cu ulei pe care il face si bunica....si alta este masajul terapeutic pentru care trebuie sa inveti toata viata sa poti ajuta un om. Ai inteles? n-as vrea sa jignesc....dar hai sa nu ne mai dam destepti si sa facem mistouri ieftine.
-
ok
)
e clar ca esti super tzepar(a).
)
da-mi un nume de firma cu care ai tu un asemenea contract
))...si explica-mi si mie cati angajati are firma aia..si..cum isi iau aia pauza de pranz pe rand, unul cate unul ca sa faca masaj in fiecare zi..la suma asta..platita de patron si inclusa in pachetul de beneficii date angajatilor de catre firma!!!!!si...asa ca o confirmare a spuselor tale
da toti facem pe desteptii aici pe net.....
...