CISTITA?va rog,ajutati-ma!
-
9 Mar 2006, 15:390 0Fetelor,de ieri imi e div ce in ce mai rau.Nu stiu ce se intampla in zona...X... :blush:
Ma ustura groaznic,am senzatia de a urina ft des,contactul sexual e dureros.Se poate sa fie o raceala localizata acolo?Pt k am facut multe imprudentze lately(de a umbla desculta,de a m,erge la bazin cand apa era ft rece...)
Va rog,dati-mi un sfat,k nu mai pooot!
va pup si va multumesc anticipat!
A,si sa nu uit: o durere surda in zona in care de obicei ma/ne doare cand vine ciclu... -
9 Mar 2006, 15:48S-ar putea sa ai o infectie urinara.
Cumpara de la farmacie un recipient steril pentru urocultura; dimineata 'recolteaza' o proba din jetul de urina de mijloc si du-te la un cabinet pt analiza. Rezultatul, daca este intr-adevar infectie urinara, il primesti dupa cateva zile. Intre timp mergi la medicul de familie sau la un nefrolog, sa iti dea ceva pt dureri. -
9 Mar 2006, 15:49mergi la un doctor. la prima vedere da, e o infectie urinara sau o cistita.
se vindeca usor (nu e mare smecheria, tratamentul e ieftin...) dar trebuie sa vb cu un medic -chiar si medicul de familie poate sa te ajute cu o reteta -
9 Mar 2006, 16:15sigur ai o infectie urinara! mi s-a intamplat acum o luna! m-am dus la medic si mi-a dat antibiotic si in 3 zile m-am vindecat!
important e sa bei f.f.f. multe lichide, cel mai bine apa!