infectie urinara

•  
    • 1070 mesaje
    8 Mar 2006, 20:55
    0 1
    cum scap fara tratament medicamentos de infectie cu Klebsiela?
  •  
    • 1272 mesaje
    8 Mar 2006, 21:19
    0 1
    de ce nu vrei tratament medicamentos?
    stiu ca la infectia urinara f important este sa bei f.f.f multe lichide zilnic!
    de asemenea ceai de frunze de mesteacan!
    multa sanatate
  •  
    • 1070 mesaje
    9 Mar 2006, 14:13
    1 0
    pentru ca am urmat de 2 ori unul si nu au avut efect decat de scurta durata.Am observat ca daca beau multe lichide ma simt mai bine.Doctorita mea mi-a zis ca nu asta e cauza, dar am rezerve...
  •  
    • 187 mesaje
    9 Mar 2006, 14:33
    0 0
    si eu fac des infectii urinare,ca antibiotic iau de obicei Ciprofloxacin, asta cind nu mai fac urocultura,dar mi-au dat de la farmacie Proprin V, sint tablete pe baza de plante pt rinichi se iau citeva luni zilnic cite 2 - 3 tablete, eu zic ca ajuta
  •  
    • 1070 mesaje
    9 Mar 2006, 18:57
    0 0
    o sa incerc ce mi-ai spus...si eu am urmat tratamentul cu Ciprofloxacin, dar nu ma prea simteam bine de la el si oricum in cateva luni aparea din nou.Nu stii cumva de ce anume apar aceste infectii?
    Multumesc pentru raspuns.
  •  
    • 75 mesaje
    9 Mar 2006, 19:10
    0 0
    Infectiile urinare apar ca urmare a bacteriilor care ajung din anus in tractul urinar,in zona genitala.Este importanta igiena,relatia sexuala si modalitatea pe care o folosesti atunci cand te cureti dupa ce ai folosit toaleta.Daca ai sa fii mai atenta si ai sa bei multe lichide o sa-ti revii.Ai grija de tine.
  •  
    • 1026 mesaje
    10 Mar 2006, 00:27
    0 0
    Ba poti sa ai f mare grija de tine si tot te lovesc infectiile astea. Poate nu atat de des si atat de dur (cu super usturimi, arsuri).
    Din pacate daca esti predispusa la asa ceva, sansele sa scapi definitv sunt destul de mici. Eu ma lupt de 10 ani de zile cu asa ceva si inca nu sunt vindecata complet. Am avut si pauze de un an sau doi, timp in care m-am simtit bine, dar problemele au revenit.
    Mi s-au facut n investigatii, citoscopii, analize. Niciodata, din fericire, infectia nu a urcat la rinichi.
    Doctorul urolog la care merg acum mi-a explicat ce se intampla, bineinteles dupa ce mi-a facut si citoscopie. Datorita multiplelor infectii urinare, tesutul vezicii nu mai este cum trebuie in anumite portiuni, are roseli, e inflamat, mici zone sunt "mancate". Lucrul acesta face ca infectiile sa isi faca de cap acolo pentru ca e mediul de asa natura. Dupa serii indelungate de antibiotice, am inceput un alt tratament - de refacere a tesutului vezicii cu Elmiron - 3 pastile pe zi. In paralel iau Nitrofurantoin - 100mg/zi.
    Tinctura de ienupar iarasi este f buna, dar nu poti lua mai mult de 3 luni de zile, ceaiuri diuretice si apa cat poti duce. Dar e f important sa vezi un doctor urolog foarte bun care sa te ia in serios si sa investigheze ca lumea problema.
    Tratamentele dupa ureche iti fac bine doar pe perioada scurta de timp.
    iti pot enumera zeci de antibitice luate de mine, dar nu cred ca te-as ajuta. Inca o data, as cauta un urolog bun si rabdator. Nu uita ca trebuie sa bei lichide multe nu numai cand esti bolnava. Asta trebuie sa faca parte din ritualul tau zilnic.
  •  
    • 9 mesaje
    10 Mar 2006, 17:18
    0 0
    eu am scapat de infectie urinara cu siropul presat la rece de afine.Iei la cateva ore cate o lingura si il poti bea si diluat cu apa.
  •  
    • 1070 mesaje
    10 Mar 2006, 20:40
    0 0
    Fetelor va multumesc pentru mesaje, am sa incerc sa respect sfaturile voastre...chiar azi mi-am cumparat ceai din frunze de mesteacan.
    De lipsa igienei nu poate fi vorba, dar de ani de zile beau foarte putine lichide zilnic, pentru ca nu imi era sete...probabil ca de aici se trage.
  •  
    • 2538 mesaje
    11 Mar 2006, 08:22
    0 0
    Cred ca ar fi mai bine sa faci o urocultura cu antibiograma,ca sa nu mai iei antibiotice care poate nu te ajuta si mai dau si rezistenta.
  •  
    • 37 mesaje
    16 Mar 2006, 06:49
    0 0
    cura de la Aloe Vera este eficienta ,dar este camp scumpa
    jodi2440@yahoo.com
  •  
    • 4 mesaje
    20 Mar 2008, 13:42
    0 0
    Buna. Ma numesc Loredana. Soacra mea are nevoie de Elmiron timp de 6 luni. am inteles ca numai in Canada se gaseste. Ma puteti ajuta?
  •  
    • 22 mesaje
    20 Mar 2008, 17:47
    0 0
    ceai de coditze de cirese sau de afine cat mai multe cani pe zi!!!!spalaturi cu ceai de galbenele!!!sanatate!!!
  •  
    • 4 mesaje
    20 Mar 2008, 19:15
    0 0
    As vrea eu sa fie atat de simplu. De ani de zile tot duce boala pe picioare, pe la toti mediciii de pe aici. Luna trecuta a fost diagnosticata cu cistita foliculara si seful sectiei de la Fundeni i-a recomandat Elmiron timp de 6 luni,
    daca nu face rost de el va ajunge sa faca Chanel la punga.
  •  
    • 62 mesaje
    21 Mar 2008, 14:30
    0 0
    Draga Loredana,
    Cred ca te pot ajuta cu acel medicament. Eu lucrez in Dublin, in farmacie. Am nevoie, insa, de o prescriptie medicala (reteta)
  •  
    • 4 mesaje
    21 Mar 2008, 20:39
    0 0
    Buna Luci! Nici nu sti cat de tare ma bucur. Da, bineinteles se rezolva.
    Cum sa o trimit? E bine daca o scanez si ti-o trimit pe mail? Ce pret are? Cat costa transportul?
    Mor de nerabdare sa vorbim.
    Adresa mea de mail este loredana_ardeleanu@yahoo.com si de mess este loredana_ardeleanu.