infectie urinara
-
0 1cum scap fara tratament medicamentos de infectie cu Klebsiela?
-
Infectiile urinare apar ca urmare a bacteriilor care ajung din anus in tractul urinar,in zona genitala.Este importanta igiena,relatia sexuala si modalitatea pe care o folosesti atunci cand te cureti dupa ce ai folosit toaleta.Daca ai sa fii mai atenta si ai sa bei multe lichide o sa-ti revii.Ai grija de tine.
-
Ba poti sa ai f mare grija de tine si tot te lovesc infectiile astea. Poate nu atat de des si atat de dur (cu super usturimi, arsuri).
Din pacate daca esti predispusa la asa ceva, sansele sa scapi definitv sunt destul de mici. Eu ma lupt de 10 ani de zile cu asa ceva si inca nu sunt vindecata complet. Am avut si pauze de un an sau doi, timp in care m-am simtit bine, dar problemele au revenit.
Mi s-au facut n investigatii, citoscopii, analize. Niciodata, din fericire, infectia nu a urcat la rinichi.
Doctorul urolog la care merg acum mi-a explicat ce se intampla, bineinteles dupa ce mi-a facut si citoscopie. Datorita multiplelor infectii urinare, tesutul vezicii nu mai este cum trebuie in anumite portiuni, are roseli, e inflamat, mici zone sunt "mancate". Lucrul acesta face ca infectiile sa isi faca de cap acolo pentru ca e mediul de asa natura. Dupa serii indelungate de antibiotice, am inceput un alt tratament - de refacere a tesutului vezicii cu Elmiron - 3 pastile pe zi. In paralel iau Nitrofurantoin - 100mg/zi.
Tinctura de ienupar iarasi este f buna, dar nu poti lua mai mult de 3 luni de zile, ceaiuri diuretice si apa cat poti duce. Dar e f important sa vezi un doctor urolog foarte bun care sa te ia in serios si sa investigheze ca lumea problema.
Tratamentele dupa ureche iti fac bine doar pe perioada scurta de timp.
iti pot enumera zeci de antibitice luate de mine, dar nu cred ca te-as ajuta. Inca o data, as cauta un urolog bun si rabdator. Nu uita ca trebuie sa bei lichide multe nu numai cand esti bolnava. Asta trebuie sa faca parte din ritualul tau zilnic.