Circulatia sangelui...

•  
    • 412 mesaje
    8 Mar 2006, 20:18
    0 0
    fetelor eu am circulatia sangelui foarte rea....si dak fac ceva obosesc foarte repede si tare... stiti ceva vreun medicament sau vreun sfat aveti sa`mi dati?? va roggg ca nu mai pot..
  •  
    • 765 mesaje
    8 Mar 2006, 20:56
    0 0
    ce inseamna circulatie foarte rea?
    e vorba de circulatie periferica deficitara? depuneri de colesterol pe arterele mari?... sau alta problema?
  •  
    • 187 mesaje
    9 Mar 2006, 14:37
    0 0
    medicamentul Ginco biloba este bun pt circulatia singelui, am luat citeva luni pt dureri de picioare si senzatie de oboseala la picioare, mi-a recomandat o doctorita
    sanatate
  •  
    • 412 mesaje
    9 Mar 2006, 17:03
    0 0
    deci...sa va explic: picioarele,mainile si nasu sunt totdeauna reci.dak`fac un masaj la cineva ma dor bratele de ma rup... dak fac efort merg alerg.. ma ia asa o oboseala...si nu mai pot face nimik.. fac celulita foarte multa.. ma simt asa greoaie in sinea mea..nu stiu cum sa va mai explic
  •  
    • 37 mesaje
    16 Mar 2006, 06:58
    0 0
    Draga cleo,cura cu Aloe functioneaza.Si eu am avut problemele tale.Mai multe la jodi2440@yahoo.com
  •  
    • 734 mesaje
    16 Mar 2006, 09:22
    0 0
    Creola, mergi la medic, se pare ca nu e doar circulatia periferica.
  •  
    • 2825 mesaje
    16 Mar 2006, 12:31
    0 0
    ce tensiune ai?
  •  
    • 354 mesaje
    16 Mar 2006, 17:47
    0 0
    Creola in primul rand ar trebui sa iti faci niste analize(hemoglobina in special sa vezi daca nu exista vreo hemoconcentratia mai ales daca fumezi).

Pentru circulatia intr-adevar e foarte bun ginko biloba,l-a mai recomandat cineva.Probleme de circulatie au multe femeie(maini,picoare reci)
    Ce ma mira e ca zici ca la efort obosesti...eu cred ca e lipsa antrenamentului pentru ca la o circulatie haioasa e foarte indicat sportul,multa miscare.Vezi sa nu se traga de la vreo lipsa de vitamine oboseala sau altceva.
  •  
    • 354 mesaje
    16 Mar 2006, 17:47
    0 0
    Creola in primul rand ar trebui sa iti faci niste analize(hemoglobina in special sa vezi daca nu exista vreo hemoconcentratia mai ales daca fumezi).

Pentru circulatia intr-adevar e foarte bun ginko biloba,l-a mai recomandat cineva.Probleme de circulatie au multe femeie(maini,picoare reci)
    Ce ma mira e ca zici ca la efort obosesti...eu cred ca e lipsa antrenamentului pentru ca la o circulatie haioasa e foarte indicat sportul,multa miscare.Vezi sa nu se traga de la vreo lipsa de vitamine oboseala sau altceva.