Circulatia sangelui...
-
0 0fetelor eu am circulatia sangelui foarte rea....si dak fac ceva obosesc foarte repede si tare... stiti ceva vreun medicament sau vreun sfat aveti sa`mi dati?? va roggg ca nu mai pot..
-
Creola in primul rand ar trebui sa iti faci niste analize(hemoglobina in special sa vezi daca nu exista vreo hemoconcentratia mai ales daca fumezi).
Pentru circulatia intr-adevar e foarte bun ginko biloba,l-a mai recomandat cineva.Probleme de circulatie au multe femeie(maini,picoare reci)
Ce ma mira e ca zici ca la efort obosesti...eu cred ca e lipsa antrenamentului pentru ca la o circulatie haioasa e foarte indicat sportul,multa miscare.Vezi sa nu se traga de la vreo lipsa de vitamine oboseala sau altceva. -
Creola in primul rand ar trebui sa iti faci niste analize(hemoglobina in special sa vezi daca nu exista vreo hemoconcentratia mai ales daca fumezi).
Pentru circulatia intr-adevar e foarte bun ginko biloba,l-a mai recomandat cineva.Probleme de circulatie au multe femeie(maini,picoare reci)
Ce ma mira e ca zici ca la efort obosesti...eu cred ca e lipsa antrenamentului pentru ca la o circulatie haioasa e foarte indicat sportul,multa miscare.Vezi sa nu se traga de la vreo lipsa de vitamine oboseala sau altceva.