sarcina extrauterina??
-
0 0in cazul in care fac testul de sarcina si pot avea sarcina extrauterina iese pozitiv testul de sarcina ca si la sarcina normala?incerc sa raman si de 1 saptamana ma doare burta ingrozitor , mi-a intarziat ciclu 1 saptam , inca mai astept sa imi vina,,, cu testul de sarcina inca mai astept dar puneam si posibilitatea
aca e sarcina extrauterina?pt k tot am auzit de astefel de cazuri si nu stiu daca iese tot pozitiv testul indiferent de ce fel de sarcina e.pupici -
nu te gandi la sarcina extrauterina si la alte minuni!
doamne!
gandeste-te ca totul este bine, ca copilul va fi o.k!
daca este sarcina, iese pozitiv, chiar si la extrauterina.
simtome, cel putin asa am avut eu, ai ca si cum ti-ar veni menstruatia!
eu asteptam sa-mi vina! am avut si dureri de burta, parca mai mari!
la sarcina extrauterina(am citit in web) ca menstruatia vine, deci femeia nu ar stii ca este insarcinata!
sa fii sanatoasa si sa auzim numai de bine! -
Draga babyyy eu sunt in luna a 3 de sarcina si tot asa aveam simptomele, cu dureri de burta. parca ceva ma tragea in jos, aveam aceleasi simptome ca la mentruatie, asteptam sa imi vina din moment in moment, dar....uite ca sarcina este bine si am ajuns in luna a 3.Nu iti fa atatea griji, ce va fi va fi nu trebuie sa stai stresata oricum chiar si in cazul unei nefericite extrauterine nu ai ce sa faci.Fa un eco, cu toate ca cred ca este prea devreme sa se vada ceva concret, si o sa te mai linistesti.
-
felicitari babyyy!
stiu cum este! cand esti insarcinata i-ti faci atatea griji! te gandesti la extrauterina, la sindromul down, la toate minunile..
eu cel putin asa sunt! acum sunt in saptamana 25 si bebele e perfect sanatos, dar continui cu grijile!
durerile de burta am avut, chiar ma gandeam ca-mi vine menstruatia! dar, sunt normale pt ca uterul creste si se intind ligamentele. explicatia medicului meu!
multa sanatate -
Buna eu sunt o noua membra a clubului.Din pacate eu am avut sarc.extra.si nu doresc nici la dusmani dar uite care sunt semnele;
-scurgeri negre,dureri de burta,ameteli,iti iese si testul.mie abea dupa o luna mi-a pus diagnosticul dar cand?!cand s-a spart in burta de era sa mor.Nu te mai speria degeaba o echo intravag.sigur te-ar mai linisti.Iti doresc din toata inima sa ai o sarcina usoara.(eu de 6 ani ma chinui sa mai fac unul,am deja un nebunic de 7 ani)te pup