Colposeptine
-
7 Mar 2006, 20:070 0Buna fetele!Va rog sa-mi spuneti daca stiti cum se administeaza ovulele colposeptine si daca sunt interzise contactele sexuale in timpul tratamentului.Mi le-a prescris doctorul pt o anexita si nu mai retin cum mi-a spus sa le administrez, iar farmacista nu mi-a zis.Multam!
-
7 Mar 2006, 22:27colposeptine sunt ovule cam plate si cam greu de introdus in vagin, cel putin asa mi s-a parut mie.
trebuie sa ai grija cum le scoti din ambalaj pt ca se rup foarte usor.e bine sa le bagi inainte de culcare, sa actioneze optim.
nu ai voie sa faci sex in t-pul tratamentului.
cel mai bine e sa faci irigatii seara, inainte de a introduce ovulul, pt o mai mare eficienta.
sa fii sanatoasa.
te pup -
8 Mar 2006, 12:35Multumesc de raspuns.Tu cum le-ai lut, unul pe zi seara sau 2 pe zi (unul dimineata si unul seara)?
-
8 Mar 2006, 21:56mie dr mi le-a prescris 2 pe zi, una dimineata, fara irigatie si una seara cu irigatie in prealabil.
am cumparat un irigator tantum rosa si pliculete de spalat tot tantum rosa. sunt cam scumpe, dar sunt foarte bune.
dar trebuia sa iti spuna exact cum sa le iei.
ar trebui sa il intrebi, sa stii exact, poate la tine ar fi suficient numai seara sa pui ovulul.
ai grija de tine! -
9 Mar 2006, 10:10Stiu ca intr-o cutie sunt 18 ovule, mie mi-a prescris 10 ovule, insa nu mai retin cum mi-a spus sa le iau,dar din cate am putut citi pe reteta, unul in fiecare seara.Tie pt ce afectiune ti le-a dat?