pt. donna_imobile
-
7 Mar 2006, 12:140 0am vazut ca tu ai folosit Gydrelle Phyto pt. mastoza.
te rog frumos sa imi spui cit timp ai luat si daca dupa o vreme mastoza nu a recidivat??
eu tot timpul m-am ferit de produsele care contin fitoestrogeni ca ma gindeam ca nu sunt bune pt. persoanele cu dereglari hormonale.acum am citit un articol scris de un medic care recomanda Gydrelle Phyto pt. mastoza si chiar pt. prevenirea cancerului de san.
multumesc! -
7 Mar 2006, 17:25Iau Gydrelle Phyto de cca 9 luni de zile. Aveam 3 noduli: 2 au disparut de mult (cam dupa 2-3 luni de la inceperea tratamentului cu Gydrelle). Al treilea e mai capos, inca nu a disparut, dar ma deranjeaza din ce in ce mai putin si scade ca dimensiuni incet, dar sigur. Doamne-ajuta!

Doctorita mi-a spus sa iau Gydrelle Phyto a la longue, eventual inca 1-2 ani dupa ce imi trec chisturile, adica pana se rezolva si dezechilibrul hormonal care le-a produs.
Multa sanatate!
-
7 Mar 2006, 21:25multumesc tare mult donna ca mi-ai raspuns, tocmai a murit o cunostinta de cancer la san, avea doar 34 de ani si un copil de 4 ani iar chestia asta ma cam afectat...
eu am de multi ani mastoza si mai nou si fibrom uterin si tot citesc despre tratamente pe unde apuc....
mastoza am tot tratat-o si in ultimi ani nu am mai avut problema dar de vreo luna am impresia ca iar apare.
multumesc inca o data...daca mai stii ceva site-uri interesante da-ne si noua adresele ca noi ne uitam chiar daca de multe ori uitam sa multumim
sa nu uit la trat. pt. stres, panica ti-a scris azi "bazil" ceva, cred ca ne confunda