polipi vaginali

•  
    • 65 mesaje
    6 Mar 2006, 21:03
    1 2
    De curand am fost diagnosticata ca as avea polipi vaginali, la inceput am crezut ca am nodul fibromatos , am si nodul dar este alta poveste.Am facut histeroscopie si am scapat de polipi , daca a avut cineva , poate sa-mi spuna se poate pierde o sarcina din aceasta cauza,mai exact sa se rupa membranele pe la 3 luni ? Astept rezultatul de la biopsie si dupa aceea va urma tratamentul, am 40 de ani si nu stiu ce sa fac sa mai incerc sa fac un copil? Am si un nodul fibromatos dar este in spatele cavitatii uterului. Astept raspuns. Va pup.
  •  
    • 43 mesaje
    6 Aug 2006, 04:06
    0 1
    Vezi ca dupa histeroscopie,iti pot creste la loc!Mie,mi-au crescut la loc...
    Eu,trec pe naturiste...ca de medicina moderna,m-am lamurit!
    Controleaza-ti tiroida...
    Cu sarcina...nu stiu daca vei reusi s-o finalizezi...depinde de n la puterea n...factori!
  •  
    • 65 mesaje
    7 Aug 2006, 17:25
    0 1
    Malva, iti multumesc pentru raspuns, de fapt cred ca erau polipi uterini,( nu stiu care e diferenta) acum am ciclu normal nu am alte dureri, cum imi dau seama ca apar din nou, m-ai pus pe ganduri. Crezi ca homeopatia ma va ajuta ? sa incerc, despre medicina naturista in ceea ce priveste polipii uterini nu stri prea multe, daca ma poti ajuta cu un sfat iti multumesc.Iti doresc tot binele din lume.