vene sparte
-
6 Mar 2006, 17:300 0Am si eu o intrebare in legatura cu venele sparte,inestetice de pe picioare..se confrunta cineva cu problema asta? Ati facut ceva impotriva lor?
As vrea sa ma apuc sa fac ceva sport dar nu stiu care ar fi potrivit in aceasta situatie.Astept raspunsurile voastre. -
6 Mar 2006, 19:26vene sparte= varice, nu ai ce sport sa faci in astfel de situiatii.Sunt cateva reguli.
1. Ciorapi medicinali.
2. Unguent special impotriva varicelor din farmacie.
3.Stat culcat cel putin 1h cu picioarele in sus(sprijinite pe ceva)
4.Dormit cu picioarele mai sus cu 2 cm fata de restul corpului.
5.Reducerea greutatii corporale dac e cazul.
Si ar mai fi produse naturiste si chiar suplimente nutritive. -
7 Mar 2006, 10:32Vene sparte sau vase sparte? Din cate stiu, varicele sunt vene dilatate nu sparte.
-
7 Mar 2006, 20:58Multumesc pentru raspuns..nu sunt varice,am inteles ca se numesc venectazii..Am citit undeva ca ar fi bun un medicament..tarosin..pt intarirea peretilor vaselor de sange.L-a folosit cineva?sau stiti cat costa?
-
7 Mar 2006, 21:37doctorita mea zice ca este mai bun detralex, eu nu ma pricep dar zic ca trebuie sa mergi la medic neaparat.
cind mi s-au spart mie niste vene doctorita era f. ingrijorata...nu vreau sa te sperii...
stiu ca vitamina C ajuta mult si chiar tarosinul o contine..
multa sanatate si nu neglija mersul la medic! -
11 Mar 2006, 20:58Metz, la mine aceasta boala a vaselor de sange se manifesta de mai bine de 10 ani, dar s-a accentuat odata cu sarcina acum 9 ani.
Mama are la fel si sora mea, inclin sa cred ca este ceva genetic.
De tarosin am auzit, este f. ieftin la fel si de detralex, care este semnifivcativ mai scump. Daca stii mai multe despre asta mai spune-ne, ca picioarele mele arata din ce in ce mai urat cu aceste vene rosietice si violet , f. vizibile...
Daca vrei putem vorbi pe mess, iti dau ID-ul meu pe mesaje private
Paaa...