fimoza la copil mic

•  
    • 1022 mesaje
    6 Mar 2006, 12:03
    0 0
    Spuneti-mi daca ati avut careva probleme de genul asta cu copilasul, al meu are un an si 7 luni si avem probleme.
  •  
    • 389 mesaje
    6 Mar 2006, 12:06
    0 0
    ce fel de probleme ai cu el?
  •  
    • 1022 mesaje
    6 Mar 2006, 12:15
    0 0
    a fost operat de fimoza in urma cu 5 luni si acum nu pot sa decalotez cm era inainte.parca s-a lipit, putin.
  •  
    • 1022 mesaje
    6 Mar 2006, 12:16
    0 0
    a fost operat de fimoza in urma cu 5 luni si acum nu pot sa decalotez cm era inainte.parca s-a lipit, putin.
  •  
    • 1022 mesaje
    6 Mar 2006, 12:16
    0 0
  •  
    • 1022 mesaje
    6 Mar 2006, 12:17
    0 0
    na, ca a innebunit mesajul, e trimis de mai multe ori
  •  
    • 389 mesaje
    6 Mar 2006, 12:29
    0 0
    incerca sa faci asta dupa baita, sau chiar cand este el in apa.
    pentru linistea ta, mergi cu copilul la control.
    dar pe el il doare sau deranjeaza ceva?
  •  
    • 1022 mesaje
    6 Mar 2006, 12:58
    0 0
    dupa ce a fost operat am reusit sa decalotez dupa sant, apoi de catva timp pana la sant, parca nu mai reusesc cum a fost parca s-a lipit.Nu am reusit nici la baie, oare trebuie intervenit din nou?sunt disperata, ca a fost fimoza din nastere si l-am poerat si acum...iar s-a lipit?voi merge la medic dar mi-e groaza ca iar il traumatizeaza.
  •  
    • 389 mesaje
    6 Mar 2006, 13:14
    0 0
    eu zic sa te calmezi si sa incerci in seara asta iar, da fara panica.
    nu sunt medic, da nu pricep ce sa sa liperasca.
    faci exercitiul de decalotare in fiecare seara? aplici crema pe urma?
  •  
    • 1022 mesaje
    6 Mar 2006, 14:09
    0 0
    Nu fac decat cam de 2,3 ori/sapt. dar datorita faptului ca nu am facut corect nu mai reusesc sa decalotez cum era inainte asa de mult si asta ma ingrijoreaza ca odata reuseam mai mult acum..nu.mi-e frica sa nu ajungem la operat din nou ca si asa a fost destul de chinuitor.poate eu sunt prea panicata!am mai citit pe net ca nu ar trebui decalotat deloc, dar noi am fost la medic si a avut fimoza congenitala si nu am reusit nici un pic de aceea a fost operat.
  •  
    • 389 mesaje
    6 Mar 2006, 14:22
    0 0
    eu, cand l-am nascut pe cel mic, am vrut sa-i tai preputu, ca sa nu aiba probleme( mai ales ca afara se face la toti baieteii, fara sa aiba legatura cu religia).
    nu am facut operatia, dar cat a fost mic( cam cum e al tau) dupa decalotare ii aplicam un unguent( fluocinolon- sper ca am scris corect).
    acum are aproape 5 ani si inca il decalotez , apropape in fiecare seara( il invat in delul asta sa se spele singur, corect)
  •  
    • 1022 mesaje
    6 Mar 2006, 14:32
    0 0
    multumesc de raspunsuri, eu sunt ingrijorata si ma acuz ca nu am facut decalotarea corect cum mi-a zis medicul si acum parca nu mai merge atat de mult si mi-e frica sa nu trebuiasca reintervenit ca si asa a fost o trauma..
  •  
    • 389 mesaje
    6 Mar 2006, 14:43
    0 0
    iti inteleg frustrarea, da poate nu este chiar asa cum crezi tu. mergi la doctor cu puiul tau
  •  
    • 1280 mesaje
    10 Mar 2006, 13:11
    0 0
    daca faci operatiunea in fiecare seara si dai cu alifie nu are cum sa se mai repete.

Nici eu nu stiam ca trebuie facut asa pana cand a facut baietelul meu 7 luni. Era lipt. Doctorita m-a certat ca l-am lasat asa, dar eu nu stiam ca trebuie sa fac asta. Mi-a zis ca ori il dezlipesc eu, ori il duc la chirurgie. Am reusit eu. El a plans ce-i drept dar am rezolvat-o eu repede. Acum are 6 ani si stie singurel cum sa se spele.