fimoza la copil mic
-
0 0Spuneti-mi daca ati avut careva probleme de genul asta cu copilasul, al meu are un an si 7 luni si avem probleme.
-
dupa ce a fost operat am reusit sa decalotez dupa sant, apoi de catva timp pana la sant, parca nu mai reusesc cum a fost parca s-a lipit.Nu am reusit nici la baie, oare trebuie intervenit din nou?sunt disperata, ca a fost fimoza din nastere si l-am poerat si acum...iar s-a lipit?voi merge la medic dar mi-e groaza ca iar il traumatizeaza.
-
Nu fac decat cam de 2,3 ori/sapt. dar datorita faptului ca nu am facut corect nu mai reusesc sa decalotez cum era inainte asa de mult si asta ma ingrijoreaza ca odata reuseam mai mult acum..nu.mi-e frica sa nu ajungem la operat din nou ca si asa a fost destul de chinuitor.poate eu sunt prea panicata!am mai citit pe net ca nu ar trebui decalotat deloc, dar noi am fost la medic si a avut fimoza congenitala si nu am reusit nici un pic de aceea a fost operat.
-
eu, cand l-am nascut pe cel mic, am vrut sa-i tai preputu, ca sa nu aiba probleme( mai ales ca afara se face la toti baieteii, fara sa aiba legatura cu religia).
nu am facut operatia, dar cat a fost mic( cam cum e al tau) dupa decalotare ii aplicam un unguent( fluocinolon- sper ca am scris corect).
acum are aproape 5 ani si inca il decalotez , apropape in fiecare seara( il invat in delul asta sa se spele singur, corect) -
daca faci operatiunea in fiecare seara si dai cu alifie nu are cum sa se mai repete.
Nici eu nu stiam ca trebuie facut asa pana cand a facut baietelul meu 7 luni. Era lipt. Doctorita m-a certat ca l-am lasat asa, dar eu nu stiam ca trebuie sa fac asta. Mi-a zis ca ori il dezlipesc eu, ori il duc la chirurgie. Am reusit eu. El a plans ce-i drept dar am rezolvat-o eu repede. Acum are 6 ani si stie singurel cum sa se spele.