pastila de a doua zi
-
6 Mar 2006, 10:440 0stie cineva care sunt reactiile pastilei de a doua zi ?eu nu prea am folosit ,am luat decat de doua ori .astept raspuns .cu multumiri
-
6 Mar 2006, 11:51Citeste prospectul ca acolo iti explica clar.Oricum efectele difera de la persoana la persoana.Poti avea dureri de cap,greturi,scurgeri,poate sa iti deregleze ciclul...
-
6 Mar 2006, 13:10de citit l-am citit,dar nu stiu daca dupa primu ciclu care l-am avut de cand am luat pastila mai poate sa influenteze cu ceva. am avut o sangerare mica la 17 zile dupa ciclu si m-am speriat.mersi mult.
-
6 Mar 2006, 13:36Eu ma ingras f mult.Am luat de 2 ori intr-un an si apoi am tras ca nebuna sa dau jos ce am pus.
M-am invatat minte sa ma protejez ca sa nu mai iau.
Ptr mine e o bomba hormonala pastila de a doua zi. -
6 Mar 2006, 13:38Sangerarea mica poate fi de la pastila(le),se intampla.Cum spuneam iti da organismul peste cap si pot aparea sangerari din astea.
-
6 Mar 2006, 18:26iti multumesc inca o data m-am mai linistit,am crezut ca doamne fereste poate sa fie de la o rana pe care o am pe col si imi era frica oricum trebuie sa ma duc la un control dar ajung foarte greu acolo nu stiu de ce dar am o retinere si totusi am nascut 2 copii,dar asta e .mersi inca o data.