help

•  
    • 20 mesaje
    5 Mar 2006, 14:22
    0 0
    salut.as vrea sa va cer sfatul intr-o problema.Nu mi-a venit menstruatia de o luna si 4 zile si sunt foarte ingrijorata.Nu am avut relatii sexuale(sunt vrgina), nu am avut treaba cu un baiat de mai bine de 3 luni iar de obicei ciclul imi vine inainte de 4 saptamani.Inytra-adevar in ultima vreme am fost foarte stresata pentu ca trebuie sa sustin niste examene foarte importante pentru viitorul meu.E posibil sa fie numai de la stres sau e ceva mai grav?
  •  
    • 372 mesaje
    5 Mar 2006, 14:49
    0 0
    Daca ai fost foarte stresata in ultima vreme, se poate ca ciclul sa iti intarzie. O alta cauza ar fi o raceala puternica. Aminteste-ti daca in ultimul timp ai umblat desculta pe ceva rece (ex gresie) sau daca te-ai asezat pe ceva rece. Oricum, tu trebuie sa mergi la medicul ginecolog (chiar daca esti virgina). In cazul tai iti va face o ecografie si vei primi un tratament. Nu lasa problema asta netratata, pentru ca pe termen lung poti avea neplaceri.
  •  
    • 1272 mesaje
    5 Mar 2006, 15:49
    0 0
    mie mi s-a intamplat, si eram virgina! poate fi o dereglare hormonala! mi-a dat injectii progesteron si mi-a si venit
    nu lasa problema netratata, pentru ca are consecinte negative asupra organismului! stii ca menstruatia are si ea rolul ei
  •  
    • 587 mesaje
    6 Mar 2006, 12:13
    0 0
    Daca intarzierea ciclului este singurul simptom poate fi in legatura cu ce crezi tu.
    O vizita la ginecolog nu-ti strica dar nici nu te impiedica sa incerci un tratament naturist cu ceai de cretisoara gasibil la magazinele naturiste; este un remediu bland, complex si lipsit de efecte secundare.
    Pentru o dereglare mai rebela (numai tu stii daca ai terminat cu stresul excesiv) este eficient tratamentul cu ceai din seminte de marar.
    Ambele sfaturi sunt indelung verificate si validate prin practica mea
    cu cazuri concrete rezolvate.
    Iti doresc redresare rapida si usoara.
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    6 Mar 2006, 13:40
    0 0
    Ai dreptate Zanada_05.Ar fi cel mai bine sa mearga la medic...ptr a se linisti.