Vreau sa fiu mai bine!

•  
    • 432 mesaje
    5 Mar 2006, 00:56
    0 0
    A trecut sesiunea si eu ma simt foarte obosita.Mi-am dat peste cap programul de somn,invatand noapte.Acum dorm haotic si ma simt mereu somnoroasa si obosita.Vreau idei ca sa-mi capat si eu pofta de viata.Merci anticipat.
  •  
    • 233 mesaje
    5 Mar 2006, 10:49
    0 0
    incearca niste suplimente sau niste fiole de magneziu si B6(intreaba la farmacie,la mine isi fac efectul)...plus,incearca sa nu mai dormi ziua ca sa te odihnesti noaptea si sa intrii in normal.Plimba-te ca si asa e frumos afara macar cate jumatate de ora pe zi
  •  
    • 75 mesaje
    5 Mar 2006, 10:58
    0 0
    Nu mai minca dupa ora 20 si incearca sa nu consumi nimic pe baza de cofeina 48 de ore . Vezi ca la plafar este un produs numit DETOXIFIANT fa o cura cu el si seara consuma lapte cu doua lingurite de miere iar dimineata pe stomacul gol o lingurita de miere. Mergi la un masaj de relaxare si fa-ti singura sera aromoterapie cu levantica si citrice dac vrei sa te invat cum scrie pe mail la aurelia1_tm@yahoo.com. Succes
  •  
    • 587 mesaje
    5 Mar 2006, 13:07
    0 0
    Felicitari ca ai incheiat sesiunea!
    Oboseala ta poate fi (pe langa consecinta efortului intelectual depus)legata si de frecventa astenie resimtita de majoritatea dintre noi la intrarea in primavara.
    Ai o diversitate de mijloace de a te ajuta.
    Corectarea stilului de viata iti da o forma buna pe termen lung, dar nu-ti aduce o redresare rapida, asa cum inteleg ca vrei tu.
    Eu te-as sfatui sa incepi sa-ti controlezi programul de somn, alimentar si de efort, dar si sa-ti ajuti potentialul sanogenetic cu un supliment alimentar cu efect imediat:
    Coenzima Q10 pe care o gasesti in farmaacie sau la magazinele naturiste.
    Ai grija de tine, ca sa te poti bucura deplin de viata. Cu drag, iti urez forma maxima!