s-a muscat de manute!!!
-
4 Mar 2006, 15:020 0o fi oare normal?
sa ma duc cu ea la doctor sau la psiholog?
am gasit-o in camera, unde are jucariile..s-a muscat de manute!!! de ce oare? sa fie o problema? sau..
CRED CA MAI BINE MA DUC LA PSIHOLOG -
4 Mar 2006, 23:50mda, pare ca este o problema pt care trebuie sa mergi la psiholog. (poate fi o forma de tulburare de comportament care se manifesta prin tendinta de automutilare - unii isi smulg fire de par din cap pana chelesc pe zone extinse, altii ajung sa se taie cu lama, altii isi rod unghiile pana la sange... nu stiu daca imi amintesc bine, dar parca-parca e vorba de incercarea de a inlocui o durere psihica/afectiva cu una fizica, reala, adica mai usor de acceptat)
copila era pedepsita pentru vreo traznaie cand a facut lucrul asta? te-a auzit certandu-te cu sotul? uf... din pacate insa, motivele nu sunt intotdeauna asa de evidente
de-aia, cel mai bine este sa faci intocmai cum te-ai gandit deja (sa mergi cu ea la psiholog). cu cat mergi mai repede, cu atat mai bine (adica sa nu lasi sa se repete acest comportament de mai multe ori, pentru ca ar deveni un obicei din ce in ce mai greu de inlaturat).