rectocolita ulcerohemoragica

•  
    • 59 mesaje
    4 Mar 2006, 04:33
    0 0
    De cativa ani,tatal meu sufera de aceasta boala.De curand cineva i-a spus ca este periculoasa si ca ar trebui sa se supuna unei interventii chirurgicale.Altii, au spus ca mai bine nu ar face-o pt ca aceasta operatie(cu laser) este periculoasa.
    Tocmai am dat un "search" pe Google, sa aflu mai multe informatii despre boala si detalii despre ce consta operatia.
    Daca cineva stie orice informatie,sau se afla/s-a aflat in aceasta situatie, cunoaste vreun site sau orice altceva legat de aceasta boala,va rog mult sa-mi spuneti si mie.De cand a aflat tatal meu despre posibilitatea aparitiei cancerului, nu mai are liniste si m-a rugat sa-i aflu cat mai multe informatii.
    Va multumesc anticipat
  •  
    • 38 mesaje
    4 Mar 2006, 15:58
    0 0
    Buna!!!
    Tatal meu sufera de aceeai boala din 1999 cu aproximatie.A trecut prin niste chinuri groaznice,a ajuns la greutatea de 50 de kg-acum are aproape dulblu.Se trateaza la spitalul Fundeni la doamna doctor Gheorghe careia ii datoreaza viata.Din pacate el nu respecta regimul,boala recidiveaza...A fost propus pentru operatie de citeva ori...S-a descoperit insa o injectie pe care nu o suporta char toata lumea si pe care o face acum la citeva luni.Sunt asa multe de spus,artb sa vb in particular.
    Multa sanatate!!!
  •  
    • 59 mesaje
    8 Mar 2006, 01:16
    0 0
    Multumesc mult pentru ca mi-ai raspuns.Ti-am trimis un mesaj privat,sper ca l-ai gasit.In caz contrar, iti mai dau o data adresa mea de mail : leeloo_wolf@yahoo.com
  •  
    • 59 mesaje
    8 Mar 2006, 01:18
    0 0
    Si daca cineva mai cunoaste ceva in legatura cu acest subiect, va rog sa scrieti, sau sa-mi trimiteti mail.
    Mersi inca o data