Gandirea pozitiva

•  
    • 562 mesaje
    3 Mar 2006, 20:54
    0 0
    Se spune ca gandind pozitiv poti inlatura toate bolile din corp.Bolile ar fi rezultatul unei autosugestionari deficitare.Dar este al naiba de greu.S-a vindecat cineva prin autosugestie?
  •  
    • 92 mesaje
    3 Mar 2006, 21:04
    0 0
    Da matusa mea are cancer la pancreas si doctorii nu i-au dat mai mult de 6 luni, si au trecut 2 ani, intre timp a facut o embolie i-a taiat un picior dar are un psihic nemaiponemit, eu daca vreau sa ma incarc cu energie pozitiva merg la ea in vizita.
  •  
    • 9 mesaje
    4 Mar 2006, 13:03
    0 0
    Nu m-am vindecat gandind pozitiv,dar m-am imbolnavit gandind negativ!
    De 5 ori pe an imi faceam teste pt.hepatita sa n-o fi luat cumva,si cand ma asteptam mai putin,iaca am facut-o!Sunt convinsa ca obsesia mea pt asta a atras raul!
  •  
    • 562 mesaje
    4 Mar 2006, 16:44
    0 0
    Se spune ca atunci cind gandesti negativ bolile se lipesc de corp ca de un magnet.Pentru a gandi pozitiv trebuie sa ai multa multa vointa iar corpul trebuie sa fie in armonie cu universul.
  •  
    • 75 mesaje
    4 Mar 2006, 23:56
    0 0
    Pentru ca atunci cind gindesti pozitiv atragi in jurul tau numai ginduri pozitive. Nu te-ai gindit niciodata ca o sa ti se intimple ceva rau si culmea ca s-a si intimplat?
  •  
    • 9835 mesaje
    5 Mar 2006, 00:01
    0 0
    ely, daca vrei, inscrie-te pe grupul de yahoo fetele_eva, ca sa poti downloada cartea "Freedom of choise" - cred ca ti-ar placea sa o citesti
  •  
    • 124 mesaje
    7 Mar 2006, 09:58
    0 0
    Buna evelor! Donna-imobile, spune-mi si mie te rog cum sa ma inscriu pt. a putea downloada acea carte.Titlul suna bine, chiar imi doresc sa intru in posesia ei. Multumesc anticipat, pupici!
  •  
    • 7 mesaje
    7 Mar 2006, 13:32
    0 0
    Nu m-am vindecat de nici o boala gandind pozitiv...dar sunt sigura ca ajuta foarte mult..
    Gandind pozitiv ne ajutam pe noi sa luptam impotriva boli si nu numai....
    Dupa parerea mea gandirea pozitiva creaza un scut impotriva factorilor externi daunatori...
    Si stiti ce gandind pozitiv vom reusi sa vedem lucruri atat de frumoase si atat de interesante pe care de multe ori le ignoram....si aceasta bucurie de a descoperi ne va prelungi viata...
    Va pup si nu uitati fiti optimiste intodeauna e loc si mai de rau...si mai de bine! Dar stiti cum se spune unui om ii poti lua totul dar da cu forta nimic...asa ca haideti sa descoperim o lume frumoasa...plina de bucurii marunte ...dar importante care ne vor colora viata
  •  
    • 109 mesaje
    7 Mar 2006, 15:54
    0 0
    Va saluta o proaspata eva.Sunt de acord ca gandirea pozitiva are un rol important in viata,mai ales ca o persoana care gandeste pozitiv este acceptata altfel in societate fata de o persoana cu gandire negativa.Parerea mea.....Numai ca si eu mai am momente de gandire negativa, dar imi impun sa o alung....Nimeni nu e perfect.Va pup.
  •  
    • 225 mesaje
    8 Mar 2006, 09:52
    0 0
    ivone ai scris asa de frumos. sunt de acord cu tine ca trebue sa ne facem viata mai frumoasa.

multumesc pentru mesajul dragut care m-a inveselit!