Gandirea pozitiva
-
0 0Se spune ca gandind pozitiv poti inlatura toate bolile din corp.Bolile ar fi rezultatul unei autosugestionari deficitare.Dar este al naiba de greu.S-a vindecat cineva prin autosugestie?
-
Nu m-am vindecat de nici o boala gandind pozitiv...dar sunt sigura ca ajuta foarte mult..
Gandind pozitiv ne ajutam pe noi sa luptam impotriva boli si nu numai....
Dupa parerea mea gandirea pozitiva creaza un scut impotriva factorilor externi daunatori...
Si stiti ce gandind pozitiv vom reusi sa vedem lucruri atat de frumoase si atat de interesante pe care de multe ori le ignoram....si aceasta bucurie de a descoperi ne va prelungi viata...
Va pup si nu uitati fiti optimiste intodeauna e loc si mai de rau...si mai de bine! Dar stiti cum se spune unui om ii poti lua totul dar da cu forta nimic...asa ca haideti sa descoperim o lume frumoasa...plina de bucurii marunte ...dar importante care ne vor colora viata -
Va saluta o proaspata eva.Sunt de acord ca gandirea pozitiva are un rol important in viata,mai ales ca o persoana care gandeste pozitiv este acceptata altfel in societate fata de o persoana cu gandire negativa.Parerea mea.....Numai ca si eu mai am momente de gandire negativa, dar imi impun sa o alung....Nimeni nu e perfect.Va pup.