la bal sau la spital???
-
2 Mar 2006, 21:400 0am o problema de un an si ceva
deci in urma cu un an am inceput sa am niste dureri suparatoare sub sanul stang....mi-am facut cotrol singura...mi-am pus sotul sa ada daca simte vreo diferenta si nimic....am 22 de ani si niciodata n-am fost bolnava de ceva.Am crezut ca poate este vorba de o febra musculara sau mai stiu eu ce, ma trezeam dimineata cu dureri de numa puteam misca...si este o durere asa...interioara nu stiu daca intelegeti...in fine...faza este ca am tot lasat-o moale..nu m-am dus la nici un doctor pentru ca m-am gandit ca e de la coloana(am scolioza dexoventrala-adica am coloana deviata spre dreapta) si poate din cazua aia.Acuma am avut perioade cand nu ma mai durea deloc de exemplu cand mergeam la aerobica...si acu merg dar cand nu fac sport ma doare...la ginecolog n-am fost niciodata si am zis ca atunci cand ma voi duce vreau sa-mi fac un control completa, si ata cam ustura la buzunar...acuma...a mai patit cineva asa ceva?(o colega mi-a spus ca poate fi vorba de dereglari hormonale)....nu stiu ce sa fac -
2 Mar 2006, 22:17pai ar putea sa fie orice de la un junghi intercostal cauzat de frig sau o problema cu inima...
-
3 Mar 2006, 09:28suzu, foarte bine ca esti sanatoasa dar totusi ar trebui sa mergi la ginecolog mai ales ca ai inceput viata sexuala, eu de exemplu am avut o rana pe col din nastere si s-a depistat dupa ce am inceput viata intima si m-am dus la ginecolog, asta dupa 4-5 luni
mergi la medic si ai sa vezi ca totul e in regula !