Medic oftalmolog foarte bun - URGENTA

•  
    • 1708 mesaje
    1 Mar 2006, 16:36
    0 0
    Buna, fetelor!

Am o problema urgenta - am nevoie de un medic oftalmolog foarte bun, pentru o doamna mai in varsta (75 de ani), careia i s-a facut operatie de schimbare a cristalinului (sper ca nu spun prostii), la Spitalul de Urgente Oftalmologice (din Romana). Acum se pare ca medicul a gresit operatia (?!?!?!), si vrea sa-i inlocuiasca ochiul cu unul de sticla... Desi alt medic care a consultat-o pe aceasta doamna a spus ca nu este atat de grav.

Eu cred ca ar fi nevoie de parerile mai multor medici, si de aceea caut acum recomandari, si am nevoie de niste profesionisti adevarati, cat mai repede, pentru ca doctorita care a facut prima operatie o trimite pe aceasta doamna la a doua operatie, cea de inlocuire a ochiului, maine!

Sper sa ma puteti ajuta, si va multumesc anticipat!
  •  
    • 8 mesaje
    4 Mar 2006, 05:33
    0 0
    Stii cumva cine a fost medicul care a facut operatia, nu de alta, dar cunosc doi medici oftalmologi la aceasta clinica din Romana?!
  •  
    • 533 mesaje
    4 Mar 2006, 11:01
    0 0
    Spitalul Universitar CF Witting. Calea Plevnei, nr. 142 - 144, sector 1
  •  
    • 451 mesaje
    5 Mar 2006, 22:43
    0 0
    Angelito,
    Spune-ne cine-i medicul care a facut prima operatie sa nu calcam pe la el.
  •  
    • 25 mesaje
    7 Mar 2006, 13:41
    0 0
    cum adica i-a gresit operatia? zici de parca ai taia un cartof si gata....e un organ vital, totusi ochiul, si voi acceptati?de cazul CIOMU ati auzit?mi se pare la fel de grav, ceea ce a facut dr vostru de ochi este ireversibil ca la CIOMU!!!!!
  •  
    • 13 mesaje
    7 Mar 2006, 19:20
    0 0
    Credeti ca lentilele de contact cosmetice ne pot afrecta sanatatea ochilor.Eu am castigat o pereche de lentile la concursul sw pa eiteul eva dar pana acum nu am mai folosit si imi este frica sa nu imi faca rau.As dori sa le vand daca va intereseaza sunt de culoare verde inchis noi in cutie au si o solutie 60 ml in care sa la ti pe ele dupa ce le folosesti le vand pt ca nu am ce face cu ele pretul de 90 ron.