pietre la fiere
-
1 Mar 2006, 15:260 0Servus ,
Am o dilema si as dori sa aflu parerea voastra in urmatoarea problema : tatal meu a fost diagnosticat cu pietre la fiere si i s-a recomandat operatia prin care se scoate fierea cu totul.Dar tatal meu nu ar dori decat sa elimine pietrele si sa ramana cu organul la locul lui. Stiti daca se mai fac astfel de operatii, daca exista si alte tratamente naturale sau homeopate care ar face posibila eliminarea calculilor biliari?Astept raspunsurile voaste.Multam. -
1 Mar 2006, 17:51Din pacate operatia de colecist implica extragerea cu totul (bila + pietre). Doar extragerea pietrelor e riscanta iar rata de refacere a acestora in scurt timp e foarte mare.
Poate face o operatie laparoscopica - e mai simpla, nu lasa semne, refacerea e rapida. -
1 Mar 2006, 20:37buna,exact aceeasi problema am si eu dar cu mama,poate stie totusi cineva un tratament naturist sau homeopat.va multumesc
-
2 Mar 2006, 09:37sarumana de mesaj , am optat totusi pt operatia laparascop cu scoaterea fierii , riscul de refacere a pietrelor fiind mare asa cum ai spus si tu .
iar tratamentele homeopate nu stiu cat sunt de eficiente . auzisem ceva cu ulei de masline si lamaie ......
vedem dupa ziua de azi .....
o zi buna tuturor