prescriere de anticonceptionale

•  
    • 63 mesaje
    1 Mar 2006, 13:38
    0 0
    buna fetelor. Mi-am facut o programare la un cabinet de planning si as vrea sa stiu cam ce intrebari o sa mi se puna pt prescrierea de antibebe ca sa ma duc pregatita. M-am gandit eu la intreb generale legate de trecutul medical si intreb despre mestruatie, dar poate imi scapa ceva .
    merci frumos

Ps: a fost cineva la cabinetul SECS? Cum a fost? ati fost multumite? Astept pareri.
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    1 Mar 2006, 14:01
    0 0
    Ptr ce altceva in afara de protectie vrei anticonceptionale?Daca numai ptr asa ceva , parerea mea este ca nu se merita sa bagi in tine hormoni.Mai sunt si alte metode de protectie.
    Daca vrei ptr alte boli, mai citeste pe net exista si tratamente alternative
  •  
    • 220 mesaje
    1 Mar 2006, 14:48
    0 0
    eu am fost la secs acum multi ani, a fost OK! Nu-ti fa probleme de intrebari, nu trebuie sa-ti pregatesti "lectia" de acasa! Eu una iti recomand atat pentru protectie cat si pentru tratament. Pentru protectie e super comod si sigur, pentru tratament e rezultatul garantat! Asta spun din experienta! Sanatate
  •  
    • 63 mesaje
    1 Mar 2006, 17:31
    0 0
    Merci de raspunsuri. Pt protectie vreau sa iau anticonceptionale, pt ca mi se par sigure si comode.