cancer la san

•  
    • 151 mesaje
    28 Feb 2006, 14:30
    0 0
    Sora prietenului meu are cancer la san, a fost operata la san pentru a-i scoate o tumoare a facut tratament cu citostatice si raze, si urmeaza sa ii scoata sanul cu probleme. Am inteles totus ca este in faza 1. Diagnosticul a fost:limita de risc oncologic din cate am auzit de la ei.

Problema este ca el imi tot spune mereu ca o sa moara, ca nu mai are mult de trait. Eu stiam ca te vindeci, cunosc asemenea cazuri. Plus ca sora lui nu are vreun simptom anume, adica in general se simte bine.

Vreau sa stiu ce sanse sunt pentru a trai in asemenea situatii.
  •  
    • 60 mesaje
    28 Feb 2006, 15:12
    0 0
    ceau
    mama mea a fost depistata cu cancer la san acum 4 ani,a fost operata,a facut citostatice si acum trebuie sa ia pe o perioada de 5 ani din momentul in care s-au terminat citostaticele(tot acum 4 ani) cate 2 pastile in fiecare zi.in rest se simte bine,nu are voie sa faca efort si in special cu mana stanga caci ea a avut cancer la sanul stang si cam atat.trebuie sa faca un consult periodic(la 3 luni)la dr. oncolog care s-a ocupat de ea si sa ia multe vitamine pt a nu-i scadea imunitatea.
    in rest e bine si nu are nici un fel de probleme,asa ca nu-ti face griji pt ca o sa fie bine,mai ales ca a fost vb de gradul 1.o sa fie bine,ai incredere.
  •  
    • 1272 mesaje
    28 Feb 2006, 20:16
    0 0
    nu se moare cu cancer la san! gandestete ca in zilele actuale 50-60% din femei au cancer la san!
    medicina a avansat, incat nu mai constituie o problema!
    matusa mea, a facut acum un an operatie!
    pot spune ca e super o.k!
    merge periodic la chimoterapie, dar nu are nici o problema!
  •  
    • 1051 mesaje
    28 Feb 2006, 20:38
    0 0
    uite aici gasesti totul despre cancerul la sin: http://www.komen.org/bsl_kbc/en/kbc_01_01a.htm
    (scoate spatiile goale din link)

nu eu am gasit adresa, era postata la subiectul "anti+cancer"
  •  
    • 151 mesaje
    28 Feb 2006, 20:57
    0 0
    Multumesc mult de raspunsuri, fetelor. Eu una chiar nu imi faceam nici un fel de probleme. Sunt perfect convinsa ca nu are nimic, face tratamentul si gata.

Dar nu inteleg ce este el asa disperat? De unde frica asta? Chiar ma enerveaza uneori. El mereu pune chestia asta inainte: hai sa facem noi si pe asta ca oricum moare si sa-i fie bien acum cat mai are de trait. Si asta ma deranjeaza foarte tare.
  •  
    • 601 mesaje
    1 Mar 2006, 16:13
    0 0
    Se stie ca barbatii sunt mai prapastiosi desi, cand sotul meu a fost depistat cu cancer testicular, in urma cu 3 luni, eu am fost cea care am disperat si nu el. Cancerul este o boala ingrozitoare si numai simpla aflare a vestii te face sa-ti iei campii. Fii intelegatoare cu prietenul tau si incearca sa-l faci sa priceapa ca nu e d.racu chiar asa de negru
    daca-l vezi la timp. El nu a studiat problema si nu stie ca acum se poate lupta cu aceasta boala nemernica si ca mai exista si medicina alternativa. Eu cred ca el acum sufla si in iaurt, ca si mine de altfel...Mai bine sa faci in plus decat sa regreti apoi ca n-ai facut destul.Mai grav e ca nu poti controla aparitia acestei boli. Eu as zice sa-l sprijini pe prietenul tau cu argumente, iar sora lui sa-si faca markerii lunar ca sa fie toti linistiti.
    Multa sanatate si putere tuturor.
  •  
    • 37 mesaje
    17 Mar 2006, 06:49
    0 0
    darga eva!depinde cred de tipul de cancer la san.Mama mea a avut,si dupa 4 ani ,nu mai are probleme,(cel putin foarte mari),dar o prietena a tatalui meu a avut si la aprox 1 an jumatate a murit,deci nu este de luat in gluma cancerul .Ce tip de cancer are?faptul ca a fost inalturat la timp si dupa expriamrea medicului,intr-adevar nu pare grav ,dar trebuie tratat.Stiu 3 persoane care au avut cancer mamar(inclusiv st II -III) ,au urmat cura de la Aloe Vera ,cam 3 luni si nu mai au probleme(intre timp au mers periodic la controale)
    jodi2440@yahoo.com