Va rog, e urgent!
-
0 0Sunt panicata rau la ora asta.
Problema este urmatoarea: folosesc anticonceptionale, ultima pilula am luat-o aseara la ora 22:00. Azi de dimineata, la 7:30, m-am trezit cu burtica in piuneze (m-am deranjat
). Ce s-a intamplat cu protectia? Eu mai am doua pastilute pana termin folia de luna asta. Nu stiu ce sa fac: daca mai este valabila protectia celei de aseara, daca trebuie sa continuu cu folia urmatoare, fara pauza...Va rog, ajutati-ma cu un sfat, sunt tare speriata. -
pai in prospect scrie: "daca varsati sau aveti diaree in interval de 3-4 ore de la inghitirea drajeului substantele active nu sunt absorbite corespunzator. Veti continua sa luati drajeul zilnic, dar veti folosi metode contraceptive suplimentare pana la urmatoarea menstruatie."
Tu cred ca nu e cazul sa-ti faci griji pt ca trecusera mai multe de 4 ore, dar oricum, mai e putin pana iti vine asa ca ai putea sa folosesti si altceva ca protectie,doar sa fii tu sigura,sigura.
Ce ti-am scris eu este din prospectul Logestului. -
Esti protejata, stai linistita! Substanta a fost deja absorbita in organism pana la momentul cand ai avut tu scaun moale! Cum au spus si ele, daca s-ar fi intamplat in primele 4 ore dupa ce ai luat pastila trebuia sa te ingrijorezi. Continua normal, ca si cum nu s-a intamplat nimic! Eventual fa-ti si un ceai de menta ca sa nu ai probleme diseara!
-
Eu pot sa-ti spun din experienta ca dc au trecut macar 2-3 ore e ok. Am avut si eu problemele astea, mi-am sunat ginecologul la 4 dimineata, si mi-a zis ca totul e in regula. Mie mi s-a intamplat de mai multe ori si nu am avut probleme. Dar daca vrei sa fi tu 100% sigura poti folosi si altceva. Dar sigur nu sunt probleme dc au trecut atatea ore