Va rog, e urgent!

•  
    • 157 mesaje
    25 Feb 2006, 08:55
    0 0
    Sunt panicata rau la ora asta. Problema este urmatoarea: folosesc anticonceptionale, ultima pilula am luat-o aseara la ora 22:00. Azi de dimineata, la 7:30, m-am trezit cu burtica in piuneze (m-am deranjat ). Ce s-a intamplat cu protectia? Eu mai am doua pastilute pana termin folia de luna asta. Nu stiu ce sa fac: daca mai este valabila protectia celei de aseara, daca trebuie sa continuu cu folia urmatoare, fara pauza...Va rog, ajutati-ma cu un sfat, sunt tare speriata.
  •  
    • 230 mesaje
    25 Feb 2006, 09:14
    0 0
    pai in prospect scrie: "daca varsati sau aveti diaree in interval de 3-4 ore de la inghitirea drajeului substantele active nu sunt absorbite corespunzator. Veti continua sa luati drajeul zilnic, dar veti folosi metode contraceptive suplimentare pana la urmatoarea menstruatie."
    Tu cred ca nu e cazul sa-ti faci griji pt ca trecusera mai multe de 4 ore, dar oricum, mai e putin pana iti vine asa ca ai putea sa folosesti si altceva ca protectie,doar sa fii tu sigura,sigura.
    Ce ti-am scris eu este din prospectul Logestului.
  •  
    • 1037 mesaje
    25 Feb 2006, 09:17
    0 0
    Eu zic ca totusi esti protejata.Daca s-ar fi intimplat la 2 ore dupa anticonceptional atunci trebuia sa folosesti si alta metoda de protectie(prezervativ).Continua folia ramasa cu 2 pastile sau cit ai zis,nu continua cu a doua folie,fa pauza.Daca continui fara pauza,nu-ti vine ciclu.
  •  
    • 334 mesaje
    25 Feb 2006, 09:40
    0 0
    Esti protejata, stai linistita! Substanta a fost deja absorbita in organism pana la momentul cand ai avut tu scaun moale! Cum au spus si ele, daca s-ar fi intamplat in primele 4 ore dupa ce ai luat pastila trebuia sa te ingrijorezi. Continua normal, ca si cum nu s-a intamplat nimic! Eventual fa-ti si un ceai de menta ca sa nu ai probleme diseara!
  •  
    • 157 mesaje
    25 Feb 2006, 10:02
    0 0
    Multumesc mult pentru informatii, sper din tot sufletul sa fie asa! Am tot cautat pe net si mare lucru nu am gasit, cat sa fiu sigura ca e ok.
  •  
    • 334 mesaje
    25 Feb 2006, 10:29
    0 0
    A, inca ceva! Cand am intrebat-o pe doctora mea cum sta treaba cu deranjarea la burta, mi-a zis ca trebuie sa ai o adevarata diaree ( ) ca sa te ingrijorezi! Asa ca nu e chiar asa de grav daca ai facut doar o data si mai ales a 2a zi dimineatza...chiar nu ai de ce sa te ingrijorezi!
  •  
    • 136 mesaje
    25 Feb 2006, 12:14
    0 0
    Eu pot sa-ti spun din experienta ca dc au trecut macar 2-3 ore e ok. Am avut si eu problemele astea, mi-am sunat ginecologul la 4 dimineata, si mi-a zis ca totul e in regula. Mie mi s-a intamplat de mai multe ori si nu am avut probleme. Dar daca vrei sa fi tu 100% sigura poti folosi si altceva. Dar sigur nu sunt probleme dc au trecut atatea ore
  •  
    • 157 mesaje
    25 Feb 2006, 13:55
    0 0
    Sunteti niste dragute, ati reusit sa ma linistiti. Mi-am facut tot felul de probleme in dimineata aceasta, dar e bine acum.
    Sa aveti un weekend placut!