Pofta de mancare
-
0 0Nu prea stiu daca aici ii este locul dar...
De ceva vreme, pe fondul unor situatii stresante si probleme am incepaut sa mananc mult mai mult decat de obicei...parca m-ar calma...
Am crezut ca asa mi se intampla azi, apoi inca o zi dar vad ca treaba este serioasa...
Cum sa-mi revin la normal? -
Cu cat lasi mai multa vreme ca aceasta chestiune sa devina o obisnuinta, cu atat mai greu iti va fi sa te dezbari de ea. Asa ca... e mai bine s-o desfiintezi cat e inca la inceput.
In primul rand, trebuie sa cauti sa iti controlezi apetitul.
In al doilea rand, cauta sa intelegi care sunt problemele care te streseaza si urmareste sa le rezolvi. -
eu una iti recomand atunci cind doresti sa maninci ceva fara sa iti fie foame bomboanele fara zahar (solan
sau maninca fructe (portocala mar sau ananas la cutie ) taiele in bucatele mici si punele intr-un bol mai micut si maninca cu lingutita cine stie poate reusesti sa treci de "pofta"de a mai minca -
intii trebuie redus stresul, dar cum asta nu depinde de noi ci de mediul in care traim si lucram, nu pute sa facem decit sa ne intarim organismul in fata stresului.Desigur, aceasta se poate face prin folosirea produselor naturale, care determina o detoxifiere , intaresc celula nervoasa , asigura o cantitate sporita de antioxidanti, etc.Pt stabilirea unei cure specifica situatiei tale contacteaza-ma pe adrianav_tm@yahoo.com.