help... raceala
-
24 Feb 2006, 11:560 0ma doare gatul si mi-sa infundat nasul, ce ar trebui sa iau ca sa ies din starea asta, pt ca imi impune o stare depresiva parca...
-
24 Feb 2006, 12:01Exista la plafar pastilute "Raceala si gripa" care luate de la primele simptome sunt f.bune.
-
25 Feb 2006, 15:18ce am facut eu, fiind insarcinata si neavand voie pastile!
in 3 zile m-am pus pe picioare cu multe ceaiuri baute zilnic, gargara cu apa calda si sare, m-am uns in dreptul gatului, capului, pieptului cu diana!
am supt bomboane mentolate!
mananca lamai, sau bea ceiuri cu multa lamaie! daca poti bai fierbinti cu sare!
in cateva zile te simti f bine -
25 Feb 2006, 15:47Si eu de mai bine de o sapt sunt tot racita.Am luat tot felul de pastile (din astea de la vd in reclame) si tot degeaba.Beau ceaiuri,pap si citrice si tot nu mai imi trece!!!!!
-
26 Feb 2006, 09:53fetele va zic eu cum
... luati o portocala 2 si o lamaie le stoarceti bine bine de zeama... ce `ati obtinut zeama aia o incalziti putin si atunci o savurati calda
si sa `mi spuneti cum este dupa -
17 Mar 2006, 06:57adeline!
Ia un tub de aloe vera gel,tine cura si o sa tii raceala departe de tieen mult si bine.
Eu am luat in septembrie anul trecut si pana acum nu am ami stiut ce este raceala,iar mediul meu de lucru este cu copii la cateva gradintie si centre de plasament.Deci riscul de raceala ar fi ff mare.
Mai multe la jodi2440@yahoo.com